Семінар у торгово-промисловій палаті

25.04.2014
25.04.2014

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата запрошує взяти участь у семінарі за темами «Податкові новації 2014. Трансфертне ціноутворення», «Форс-мажорні обставини та ускладнення при виконанні ВЕД-контрактів», «Зміни до законодавства «Про зайнятість населення», що відбудеться 25 квітня 2014 року за адресою: м. Кіровоград, вул. Преображенська, 79-а (початок о 10:00 год.).

Даний захід проводиться за ініціативою КРТПП спільно з Головним управлінням Міндоходів у Кіровоградській області та Кіровоградським обласним центром зайнятості з метою ознайомлення суб’єктів підприємницької діяльності з новими вимогами законодавства у відповідних сферах. У якості лекторів семінару запрошені провідні фахівці Кіровоградщини.

Вартість участі у семінарі складає 300,00 грн. з ПДВ. Для членів КРТПП семінар проводиться безкоштовно. За більш детальною інформацією просимо звертатись до навчального центру КРТПП за телефоном (0522) 351856.

Програма семінару

1. Підсумки роботи органів Міндоходів в області за січень - березень 2014 року. Пріоритетні напрямки роботи у 2014 році.
Доповідач: Соколенко Тетяна Михайлівна - в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

2. Робота сервісів Міністерства доходів і зборів України.Зміни у податковому законодавстві України у 2014 році. Декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році. Про право громадян на податкову знижку року.
Доповідач: Гай-Воронська Наталія Олександрівна - начальник інформаційно- комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

3. Зміни у Податковому кодексі України по податку на доходи, фізичних осіб. Порядок оподаткування пасивних доходів.
Доповідач: Берестовенко Тетяна Володимирівна -начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб, майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

4. Особливості нарахування та сплати до органів доходів і зборів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Доповідач: Твердохліб Інна Борисівна - заступник начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб - начальник відділу адміністрування єсв Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області.

5. Зміни у Податковому кодексі України по податку на додану вартість
Доповідач: Івахнюк Наталія Володимирівна – заступник начальника відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

6. Зміни у Податковому кодексі України щодо справляння екологічного податку, збору за першу реєстрацію транспортних засобів, збору за спеціальне використання води, плати за землю, плати за користування надрами.
Доповідач: Легун Вікторія Володимирівна - завідувач сектору місцевих, ресурсних, рентних, неподаткових та митних платежів Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

7. Трансфертне ціноутворення. Перший звіт.
Доповідач: Хмуренко Олег Сергійович - начальник договірно-правового відділу КРТПП

8. Форс-мажорні обставини та ускладнення при виконанні зовнішньоекономічних контрактів.
Доповідач: Хмуренко Олег Сергійович - начальник договірно-правового відділу КРТПП

9. Закон України «Про зайнятість населення» 2014. Практичний коментар.
Доповідач: Стоян Богдан Сергійович – начальник інспекції по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення Кіровоградського обласного центру зайнятості

10. Впровадження нових інструментів стимулювання зайнятості та створення нових робочих місць. Нові вимоги до роботодавців.
Доповідач: Стоян Богдан Сергійович – начальник інспекції по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення
Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!