Зустріч із представником видавництва «Український пріоритет» Володимиром Шовкошитним

14.05.2014
14.05.2014

Сьогодні, 14 травня о 17.00 у відділі обслуговування користувачів (ІІІ поверх бібліотеки) відбудеться зустріч з представником видавництва «Український пріоритет» Володимиром Шовкошитним. Видавництво представлятиме книги, одна з яких присвячена 60-річчю Кенгірського повстання в Гулазі, інша – належить перу нашого земляка.

Свою книгу «Куща» презентуватиме Віктор Погрібний. Його книжка дуже особистісна. Як справжній патріот, він уболіває за рідну землю, за кожну людину. У його натурі поєдналися господар і митець. Йому, як і героєві новели "Артем", хочеться заглянути за синій косогір і відкрити людям таїну світу.

Також до уваги гостей – книга Володимира Караташа «На барикадах Кенгіра». За свою книгу спогадів автор був удостоєний звання «Лауреат обласної літературної премії імені Євгена Маланюка» у 2008 році. Кожен присутній матиме змогу особисто поспілкуватися з авторами. На зустріч також запрошено спеціального гостя Володимира Федоровича Шовконитного - українського поета, прозаїка, публіциста, громадського і політичного діяча. Запрошуємо всіх бажаючих!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!