​Марафон у день виборів у Кіровоградському прес-клубі

25.05.2014
25.05.2014
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У день виборів - 25-го травня 2014 року, - у Кіровоградському прес-клубі триватиме інформаційний марафон: запрошуємо акредитуватися журналістів і представників кандидатів у Президенти! Телефонуйте Вікторії Талашкевич, координатору прес-клубу: 050-321-39-19. Протягом дня у неділю відбудеться три інформаційні сесії і одна заключна - у понеділок, 26-го травня зранку.

Нагадаємо, що вже майже десять років Кіровоградський прес-клуб організовує під час виборів роботу Незалежного громадського прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР». Вибори Президента, депутатів рад різних рівнів та міських голів таким чином знаходяться під пильним наглядом журналістів і громадськості.

- Мета роботи прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР» – це забезпечення поширення об'єктивної та неупередженої інформації про перебіг виборчого процесу для якісного висвітлення у місцевих ЗМІ, а також активізація громадян України до свідомої участі у виборах і підвищення стандартів професійної діяльності медіа, - підкреслює Вікторія Талашкевич, координатору прес-клубу.

У день виборів - 25-го травня та у понеділок 26-го травня, - у приміщенні Кіровоградського прес-клубу відбудеться чотири інформаційні сесії (а у випадку форс-мажорних обставин – і більше!), до акредитації та участі в яких запрошуються представники кандидатів у Президенти, які беруть участь у виборах, лідери громадських організацій, що ведуть спостереження, представники правоохоронних органів, а також редактори і журналісти електронних та друкованих видань.

Графік роботи прес-центру 25-го та 26-го травня:

неділя, 25 травня - о 10:00 – Перша інформаційна сесія на тему: «Як розпочалися вибори: відкриття виборчих дільниць, готовність ДВК до роботи».

неділя, 25 травня - о 14:00 – Друга інформаційна сесія на тему: «Перебіг виборів на Кіровоградщині: запобігання порушень та фальсифікацій під час волевиявлення»

неділя, 25 травня - о 18:00 – Третя інформаційна сесія на тему: «Перші підсумки перебігу виборів у Кіровограді та області: результати спостережень на дільницях, робота ДВК, явка виборців».

понеділок, 26 травня - об 11:00 – Четверта інформаційна сесія на тему: «Як розпочалися вибори: відкриття виборчих дільниць, готовність ДВК до роботи».

Запрошуємо журналістів та представників кандидатів у Президенти акредитуватися до участі у роботі ПРЕС-ЦЕНТРУ! Телефонуйте Вікторії Талашкевич: 050-321-39-19.

У НЕЗАЛЕЖНОМУ ГРОМАДСЬКОМУ ПРЕС-ЦЕНТРІ

журналісти та гості отримають:

  • ексклюзивні інтерв'ю гостей прес-клубу;
  • можливість використання мережі Інтернет;
  • гарячу каву, чай та печиво.


  • Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!