Виставка мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю»

05.06.2014–25.06.2014
05.06.2014–25.06.2014
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Сьогодні, 5 червня об 11.30 у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею за адресою вул. Велика Перспективна, 60 відбудеться відкриття Всеукраїнської пересувної виставки образотворчого і прикладного мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю». У відкритті виставки братимуть участь представники Управління Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області, державних і громадських організацій Кіровограда, масмедіа.

Мета виставки – посприяти суспільному діалогу та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися у місцях позбавлення волі. Експозиція включає 113 творів, переданих з пенітенціарних установ України. Всеукраїнська пересувна виставка «Преображення Господньою Любов’ю» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України розпочалася у серпні 2013 року у Києві та побувала у Чернігові, Полтаві, Черкасах, Дніпродзержинську та Запоріжжі. П'яте місце серед неповнолітніх на конкурсі здобув в’язень, який надіслав свою роботу з установи Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області – Кіровоградського СІЗО. Експозиція в Кіровограді триватиме до 25 червня, після чого побуває в інших обласних центрах України.

Організатори: Кіровоградський обласний художній музей, Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви, ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ», Державна пенітенціарна служба України, Фонд Андрея Шептицького та Національна Спілка художників України.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!