Театр ляльок запрошує провести вихідні разом!

07.06.2014–08.06.2014
07.06.2014–08.06.2014
Академічний обласний театр ляльок
Кропивницький, вул. Преображенська, 3

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

Сьогодні, 7 червня - «Айболить і Бармалей» за К.Чуковським. Рекомендований вік для перегляду – від 5 років. Маленькі мавпенята у далекій африканській країні Лімпопо потребують негайного лікування. Хоробрий доктор, разом зі своїми вірними друзями, без вагань відправляється на допомогу. Але на його шляху зустрілися злодії на чолі з Бармалеєм, які схопили та ув’язнили усіх мандрівників. Хто ж тепер допоможе визволити друзів з полону, і що трапиться з бідними хворими мавпенятами, якщо вони вчасно не отримають необхідні ліки?

8 червня - «Гусеня»» Н.Гернет, Т.Гуревич. Рекомендований вік для перегляду – з 3 років, - казка-гра, у якій юні глядачі допомагають нерозважливій дівчинці Оленці пасти, а потім і рятувати маленького гусенятка Дорофія з лап хитрої Лисиці, що обманом і хитрістю зайняла їжачкову хатку. Вистава вчить сміливості, відповідальності, виховує почуття дружби та взаємодопомоги.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині. Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків. Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76. Сайт театру: www.puppets.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!