Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії

26.06.2014
26.06.2014
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

За останні роки наше суспільство дуже змінилося. Ми потребуємо «перезавантаження» та змін. Євромайдан показав наскільки громадянське суспільство згуртоване и буде відстоювати свої позиції до кінця. Які ж нові виклики постали перед організаціями громадянського суспільства і які були? Що робити далі, а головне кому?

Саме на ці питання будемо шукати відповіді разом на круглому столі «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії», який відбудеться 26 червня 2014 року об 11:00 у приміщенні Обласного художнього музею (2 поверх), вул. Велика Перспективна (Карла Маркса), 60, м. Кіровоград.
До участі запрошуємо громадських діячів, представників ініціативних, формальних або неформальних груп Кіровоградщини. Заявку на участь надсилайте до 24 червня 2014 року включно у довільній формі, в якій вкажіть: ПІБ, населений пункт, контакти та ваші побажання/очікування на електронну адресу: on.iscm@gmail.com

Підтвердження участі буде надіслано 25 червня 2014 року. Організатори забезпечують харчування (кава-брейк), а також компенсація витрат на проїзд учасників з інших міст/сіл/селищ Кіровоградщини, за наявності квитків в обидві сторони. За більш детальною інформацією звертайтесь: Оксана Набока, on.iscm@gmail.com, 099 975 22 45

П
роект реалізується Громадянським Сектором Єврамайдану, Фондом Освіти для Демократії (Варшава, Польща), Мережею «Громадські ініціативи України», Товариством Лева та Інститутом соціокультурного менеджменту (регіональним партнером у Кіровоградській області).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!