Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних

01.08.2014
01.08.2014
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П. Гайдара запрошує взяти участь у заходах, які будуть відбуватися у рамках клубу літнього читання за програмою «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних».

Так,
1 серпня об 11 годині у Відділі дитячого та сімейного читання на Вас чекає пізнавально-розважальне заняття з використанням комп’ютерних розвивальних ігор «Професор Крейд запрошує на гостини», в рамках проекту «Сучасна бібліотека – сучасні послуги».

Під час літніх канікул відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам пропонує юним читачам цікаво провести своє дозвілля. Саме у нас, ви познайомитесь з різноманітними літературними новинками, представленими на книжковій виставці «Велика читацька пригода» та зможете переглядати нашу журнальну карусель періодичних видань. Запрошуємо всіх бажаючих читати та пізнавати!

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi. Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години для Вас працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!