День Незалежності у Кіровограді: Офіційні заходи

22.08.2014–24.08.2014

Святкування у Кіровограді розпочнеться 22 серпня у приміщенні міської ради, де о 14.00 відбудеться вручення відзнак Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету. Про це пише "Перша електронна газета". Того ж дня на площі перед міською радою з 8.00 буде розгорнута святкова торгівля.

У суботу,
23 серпня святкові заходи розпочнуться о 8.40 з покладання квітів до пам’ятної дошки В’ячеславу Чорноволу. О 9.00 – відкриття урочистої церемонії підняття Державного Прапора України, мітинг та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. По її завершенні, о 9.30, стартує автопробіг “Молодь єднає Україну”, учасники якого повезуть квіти до заховань на Алеї слави Рівнянського кладовища. Маршрут автопробігу пролягатиме від пам’ятника Т. Шевченку по вулицях Шевченка, Великій Перспективній, 50 років Жовтня, Героїв Сталінграда.

У суботу
10.00 з вулиці Чорновола відправляються автобуси до Рівнянського, Лелеківського, Далекосхідного та Старобалашівського кладовищ. Керівництво області та міста, представники громадськості віддадуть шану та покладуть квіти до місць поховань військовослужбовців, працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

У неділю, 24 серпня, кіровоградці матимуть можливість долучитися до урочистої ходи вишиванок “З Україною в серці”, яка розпочнеться о 17.00 від пам’ятного знака Ангелу – охоронцю та прямуватиме до площі Богдана Хмельницького, де відбудеться покладання квітів та буде відслужений молебень за встановлення миру та спокою в Україні. 17.30 – час початку святкового концерту в парку культури та відпочинку “Ковалівський”, який поступово о 19.00 перейде у фестиваль-реквієм військово-патріотичної пісні “Герої не вмирають”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!