​Третій Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль

20.09.2014
20.09.2014
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У суботу, 20 вересня у Кіровограді – з 10.00 біля театру, - почнеться Третій Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль. У програмі - міжрегіональна туристична виставка "Кіровоградщина запрошує – 2014", конкурси серед музейних закладів та представників туристичної галузі, презентація туристичних маршрутів, музейних видань туристично-краєзнавчого спрямування «На згадку з любов’ю», сувенірної продукції «Від щирого серця», міні-виставок «Музейні перлини Кіровоградщини».

Окрім того, програмою Фестивалю передбачено презентацію сільських «зелених» садиб Кіровоградщини, ярмарку робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, публічна презентації неповторних показових об’єктів територій «8 Диво Світу», показові виступи вихованців туристських гуртків м.Кіровограда тощо. Презентацію туристичного потенціалу нашої області та буде проведено на вул. Дворцовій та Театральній площі, що знаходяться в історичному центрі м.Кіровограда, де паралельно будуть відбуватися яскраві заходи з нагоди Дня міста.

Під час роботи фестивалю відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із туристичними цікавинками свого краю та отримати продукцію із зазначенням контактної інформації про відпочинок. Окремою експозицією будуть представлені «зелені садиби» області та народні майстри, що представлятимуть свої послуги у даному виді туризму. Початок роботи Фестивалю о 10.00 год.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!