​День різнокольорових парасольок!

21.10.2014
21.10.2014

Почалися осінні дощі і на вулицях стали масово з'являтися парасольки. Сотні і тисячі парасольок ідуть уздовж вулиць протягом цілого дня. А чи знаєте Ви, що є свято парасольок? Міжнародний день кольорових парасольок відзначається в багатьох країнах світу, а тепер дізнатися про це свято зможуть і кіровоградці. 21 жовтня з 12.30 до 15.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує кіровоградців та гостей нашого міста взяту участь у цікавому та пізнавальному Дні різнокольорових парасольок, що відбудеться в рамках флеш-акції «Що не день, то свято». Програма акції – насичена, пізнавальна та різноманітна.

Ви зможете дізнатися цікаві факти з історії виникнення та отримати практичні поради щодо вибору якісної парасольки під час бібліоміксу «Парасолька: модний аксесуар чи дах над головою?» що відбудеться о 12.30 та 13.45 у відділі мистецтв. В рамках роботи майстерні креативу ви навчитеся виготовляти парасольки з різноманітних матеріалів в різних техніках: «Парасольки-магніти» з солоного тіста, декоративні прикраси – парасольки з паперу; функціональні парасольки в техніці орігамі та чудові листівки з парасольками. Протягом дня усі бажаючі матимуть змогу сфотографуватися в інстальованій студії «Осінній дощ» та переглянути тематичну викладку «Ця дивовижна парасолька». А допомагатиме створити гарний настрій усім відвідувачам бібліотеки загадковий «містер з парасолькою»!

Отже беріть свої рідних та близьких, коханих і дітей та завітайте до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка. Присвятіть свій день спілкуванню та творчості. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка - тел. (0522) 22-66-01, 095 471 27 67 Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!