​"Золота осінь з ПриватБанком": Нова акція Gold-клубу

24.10.2014–31.10.2014
24.10.2014–31.10.2014
Ресторан "Максим"
Кировоград, ул. Преображенская, 17

3 жовтня Gold-клуб ПриватБанку, у партнерстві з мережею ресторанів “Максим”, “Адмірал” та “Орлине гніздо”, розпочали акцію для своїх клієнтів “Золота осінь з ПриватБанком”, яка буде тривати до 31 жовтня.

“Вже не один рік ми взаємовигідно співпрацюємо із засновниками мережі ресторанів “Максим”, “Адмірал” та “Орлине гніздо”, які є партнерами програмам “Бонус Плюс” та “Дисконтний клуб” ПриватБанку, - розповідає Наталка Морозова, керівник Направлення Gold-клуб Кіровоградського регіонального управління ПриваБанку. - Сьогодні ми пропонуємо клієнтам, які розрахувались за смачний обід, бізнес-ланч чи просто приємний відпочинок картою ПриватБанку, і при цьому сума у чеку склала більше 250 грн, отримати карту Gold ПриватБанку у подарунок. Карта такого висого рівня дасть право нашим клієнтам на 7% постійну знижку у цих закладах громадського харчування. А всім юним відвідувачам дитячого ресторану “Максим” вручаються запрошення на безкоштовне навчання в елітній БізнесШколі ЮніорБанку”.

Картка «Універсальна Gold» - міжнародна платіжна картка ПриватБанку. Вона дає змогу користуватися як власними грошима на карті, так і кредитними коштами. На цю карту можна отримувати перераховувати кошти від родичів, знайомих чи партнерів по бізнесу. Гроші на ній доступні в будь-якій точці світу в будь-який час доби. Власники елітних карт «Універсальна Gold» мають численні переваги. Це і можливість звернення на виділену для GOLD-клубу цілодобову лінію клієнтської підтримки за номером 0 800 504 707 або відправити лист на e-mail gold-club@privatbank.ua, отримують спеціальні знижки до 30% у більш ніж 3000 елітних підприємствах України що входять в Дисконтний клуб «ПриватБанк VIP» (повний список партнерів - на www.vip.pb.ua) та преміальні пропозиції від MasterCard: співробітники цілодобової служби підтримки допоможуть Вам з усіх питань, пов'язаним з загубленими або вкраденими картами, терміновим отриманням готівки, адресами банкоматів, які приймають картки MasterCard, Maestro, Cirrus і т. д. До того ж власники цих карт отримують знижки та бонуси при оплаті карткою MasterCard (докладніше - на сайті www.vip.pb.ua) ). Люди з нестандартним мисленням та підходом до життя мають можливість замовити додаткову іменну картку з фото MasterCard World. У разі екстренної необхідності золоті клієнти мають можливість скористатися в будь-якій точці світу послугою «Екстрена видача готівки або нової карти». ПриватБанк надає можливість вланикам Gold карт зберігати цінності в сейфових комірках ПриватБанку.

“Картка «Універсальна Gold» відрізняється від картки «Універсальна», - уточнює Наталія Морозова, - Власники карт Gold мають пріоритетне обслуговування – операції за карткою здійснюються без черги у персонального менеджера у будь-який час доби. Крім того, різняться ставки за користування кредитним лімітом (усього 2,7%). Лише учасники GOLD-клубу отримують привілеї по всьому світі від MasterCard та мають можливість замовити додаткову іменну картку з фото MasterCard World. А ще можуть вибрати валюту картки під час її оформлення: долари США, євро або гривня. Картка класу Gold від ПриватБанку - це картка для успішних людей”.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів власників пластикових карт. У мережі банку працює 7 603 банкоматів і 11 207 терміналів самообслуговування. Щодня за допомогою ПриватБанку проводять платежі і отримують інші послуги понад 2,5 мільйони мешканців України. За даними дослідження компанії GFK Ukraine, послугами банку користується 47% або кожен другий дорослий житель країни. За даними дослідження, 37,4% опитаних вважають ПриватБанк своїм основним банком.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!