Марафон у день парламентських виборів у Кіровоградському прес-клубі

26.10.2014–27.10.2014
26.10.2014–27.10.2014
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У день виборів – неділя, 26-го жовтня 2014 року, - у Кіровоградському прес-клубі вже традиційно триватиме інформаційний марафон! Протягом дня у неділю відбудеться чотири інформаційні сесії і ще одна підсумкова - у понеділок, 27-го жовтня зранку.

Нагадаємо, що вже майже десять років Кіровоградський прес-клуб організовує під час виборів роботу Незалежного громадського прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР». Вибори Президента, депутатів рад різних рівнів та міських голів таким чином знаходяться під пильним наглядом журналістів і громадськості. Прес-центр працюватиме у партнерстві з Громадянською мережею ОПОРА в рамках міжнародної місії спостереження EPDE (Європейська платформа за демократичні вибори). Активісти мережі «Опора» вестимуть постійний прискіпливий моніторинг виборчого процесу на Кіровоградщині та оперативно повідомлятимуть про ситуацію журналістам.

- Мета роботи прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР» – це забезпечення поширення об'єктивної та неупередженої інформації про перебіг виборчого процесу для якісного висвітлення у місцевих ЗМІ, а також активізація громадян України до свідомої участі у виборах і підвищення стандартів професійної діяльності медіа, - підкреслює Вікторія Талашкевич, координатору прес-клубу.

Як проходитимуть сесії?! Щоб взяти участь – виступити із інформацією, - зателефонуйте заздалегідь (!) Вікторії Талашкевич (номер: 050-321-39-19) та зареєструйтеся. За столом під час марафону сидітиме координатор прес-клубу та чотири доповідачі. Якщо буде більше чотирьох бажаючих виступити, то вони зможуть виступати по черзі.

У день виборів – неділя, 26-го жовтня 2014 року, - у Кіровоградському прес-клубі вже традиційно триватиме інформаційний марафон! Протягом дня у неділю відбудеться чотири інформаційні сесії: о 9.00, о 12.00, о 15.00 та о 18.00. Ще одна підсумкова прес-конференція буде у понеділок, 27-го жовтня зранку. Звісно, у випадку форс-мажорних обставин – зустрічей буде більше!.

Графік роботи прес-центру 26-го жовтня:

о 9:00 – Перша інформаційна сесія на тему: «Як розпочалися вибори: відкриття виборчих дільниць, готовність ДВК до роботи».

о 12:00 – Друга інформаційна сесія на тему: «Перебіг виборів на Кіровоградщині: запобігання порушень та фальсифікацій під час волевиявлення»

о 15:00 – Третя інформаційна сесія на тему: «Перебіг виборів на Кіровоградщині: запобігання порушень та фальсифікацій під час волевиявлення»

о 18.00 – Четверта інформаційна сесія на тему «Перші підсумки перебігу виборів у Кіровограді та області: результати спостережень на дільницях, робота ДВК, явка виборців».

Запрошуємо кандидатів у народні депутати, їхніх представників та довірених осіб, а також керівників штабів та активістів громадських організацій, що спостерігають за виборами, членів ОВК акредитуватися до участі у роботі ПРЕС-ЦЕНТРУ! Телефонуйте Вікторії Талашкевич: 050-321-39-19.

У НЕЗАЛЕЖНОМУ ГРОМАДСЬКОМУ ПРЕС-ЦЕНТРІ

журналісти та гості отримають:

 ексклюзивні інтерв'ю гостей прес-клубу;

 можливість використання мережі Інтернет;

 гарячу каву, чай та печиво.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!