Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ!

09.12.2014
09.12.2014

За сприянням та підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, Департаменту освіти і науки,Управління у справах молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградського ЦЄІ 9 грудня 2014 року о 13.00 Рада євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості проводять круглий стіл «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ».

Метою заходу є поширення інформації та знань у сфері освіти, безпеки та сприяння патріотичному вихованню молоді через поглиблення розуміння діяльності міжнародних організацій, які відповідають за безпеку в світі; зацікавлення молоді проблематикою багатосторонніх міжнародних відносин; сприяння взаємодії влади, навчальних закладів та громадських організацій у поширенні кращого вітчизняного та міжнародного досвіду з цих питань, поглибленню міжнародної співпраці, запровадженню сучасних інтерактивних форм навчання.

Участь у круглому столі братимуть учні загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Кіровоградської області віком від 14 до 20 років, які мають бажання перевірити та поглибити свої знання з питань співпраці України з ЄС та НАТО. Керівники євроклубів та молодіжних об’єднань, які підготували учасників круглого столу, будуть мати можливість обмінятись досвідом, новітніми формами роботи з молоддю. Результатом роботи круглого столу буде резолюція, яка містить ідеї та рішення, обговорені та прийняті учасниками, щодо участі у підготовленні«регіонального паспорту безпеки» (РПБ), який фіксує і узагальнює проблеми безпеки, їх природу, певні тенденції і виклики саме для нашого регіону і містить пропозиції і рекомендації щодо шляхів їх поступового вирішення.

Під час урочистостей буде відбуватись нагородження переможців обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності «Толерантність як основа сучасного світу». Контактні особи:Арутюнян Олена Сергіївна 0501725751



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!