Битва Музикантів

18.12.2014
18.12.2014
Галерея "Єлисаветград"
Кропивницький, вул. Пашутінська, 36

У четвер 18 грудня о 18:00 у кіровоградській галереї "Єлисавтеград" новий проект! Друзі! Запрошуємо Вас долучитися до нового проекту "Битва музикантів" у рамках "Музичного четверга в Єлисаветграді"! Той, хто був на "Битві поетів" у галереї "Єлисаветград" уявляє яким чином відбуваються подібні мистецькі змагання.

ВХІД - 10 ГРН. ОРГВНЕСОК ДЛЯ УЧАСНИКІВ - 5 ГРН. ПЕРЕМОЖЦЕВІ - ГРОШОВА ВИНАГОРОДА, А ТАКОЖ ПРИЄМНИЙ ПОДАРУНОК УСІМ ПРИСУТНІМ - ЧАЙ, ПЕЧИВО! МОДЕРАТОР: Поль Іщук (Кирило Поліщук).

Правила «Битви музикантів»:

1) До участі приймаються виконавці акустичної музики (без мінусу, без підключення (окрім синтезаторів, електрогітар, але із власною апаратурою). Будь-які інструменти (гітари ,клавіші, ударні, скрипки, флейти, та будь-що) 2) До участі приймаються одиночні виконавці, дуети, тріо - максимум квартети. 3) Виконувати можна: пісні, інструментальні композиції, а капела. 4) Виконувати можна як композиції власного авторства, так і кавери. Мати МІНІМУМ 4 композиції! 5) «Битва» проходить у три тури 6) Ліміт на виступ – 4 хвилини. За перевищення – 10 секунд 1 бал. 7) Музиканти, які набирають найбільшу кількість балів у кожному турі переходять у наступний. 8) Музикантів оцінюють глядачі (від 2 до 5 балів, 5 комплектів оцінок). 9) Записатись на «Битву» можна заздалегідь, написавши модератору, або перед початок «Битви» вже у галереї «Єлисаветград». 10) Окрім стандартного квитка за вхід у галерею УЧАСНИК на вході має заплатити 5 гривень в фонд. Переможець – забирає усі гроші із фонду.

Учасники:
1) Оля Алєксєєнко та Сергій Цигульський 2) Маша Моренко 3) Максим Пухирь 4) Віктор Філюков 5) Дмитро Семенюк (ZPT) 6) Гурт "Андеграунд Ваще"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!