Смолоскипна хода на честь дня народження Степана Бандери

01.01.2015
01.01.2015
Памятник Ангел-хранитель
Кировоград, начало улицы Большой Перспективной

У перший день Нового року у Кіровограді відбудеться хода зі смолоскипами на честь вшанування 106-ї річниці з дня народження провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери. Акція розпочнеться о 17.00 біля пам’ятника Янголу-охоронцю. Звідти учасники пройдуть до площі Героїв Майдану. Організатор – Кіровоградська Обласна Організація ВО «Свобода». Взяти участь в ході смолоскипів можуть усі бажаючі жителі Кіровограду та області.

Степан Бандера – один з найвизначніших очільників національно-визвольної боротьби в Україні. ВО «Свобода» протягом багатьох років наголошувала на визнанні Бандери та його соратників Героями України. І тепер, у час найпотужнішого пробудження національної свідомості, вшанування провідника націоналістів стає вже неодмінною духовною потребою кожного українця.

За словами С. Бандери, тільки «ідеї українського націоналізму й героїчні подвиги революційної боротьби розбуджують глибоко приспані, сковані большевицькими дибами енергію і найвищі вартості козацьких нащадків». Нині наступив час для всього українського народу єдністю національного духу і борнею проти окупанта підтвердити ці слова. Слава Україні!


Прес-служба Кіровоградської ОО ВО «Свобода»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!