Зимова "Барахолка"

07.02.2015
07.02.2015

Ви просили? Творча група "Jane&Vika" організувала зимову "Барахолку" із продажем одягу ТМ Zara, шампанським, порадами косметолога та іншими сюрпризами. Зокрема, у рамках вечірки, яка пройде у суботу 7-го лютого з 12.00 до 19.00, відбудеться і презентація нової весняної колекції від відомого кіровоградського дизайнера Ірини Бровченко!

Щодо інших пунктів програми, то у рамках акції косметолог Інна Тарасова (салон краси "Paradiz") дасть поради всім гостям,як підготуватися до весни. А ще для всіх бажаючих фото-сесію проведе відомий кіровоградський фотограф Олег Шрамко. Вечірка триватиме з 12.00 до 19.00 за адресою вулю Маршала Конєва, 5а - це у будівлі, що поруч із магазином "Старт" та рестораном "Шинок".

Щоб потрапити на акцію, потрібно придбати квиточок (вартість - 50 грн.). Квиток дає можливість не тільки поспілкуватися у цікавій компанії та придбати речі ТМ Zara (одяг, біжутерія, рукавички) за акційними цінами, але й побачити нову колекцію одягу від Ірини Бровченко, взяти участь у фото-сесії, дізнатися нове про косметологію. Телефонуйте, щоб придбати квиточки: 050-321-39-19 (Віка) та 066-328-40-48 (Жанна). Також, звісно, квиточок можна буде придбати на вході.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!