Бухгалтерський семінар «Податкова реформа-2015 і особливості звітності за 2014 рік»

17.02.2015
17.02.2015

17 лютого 2015р інформаційно-рекламний центр «БЕСТ-Маркетинг», м.Кіровоград - визнаний лідер на інформаційному ринку Кіровоградщини – проводить бухгалтерський семінар на тему «Податкова реформа – 2015 і особливості складання звітності за 2014 рік».

Доповідачі:
- Блотнер Володимир Григорович - партнер АФ «Контракти-Аудит», аудитор, член Спілки Аудиторів України, фахівець з питань контролю та ревізій господарських суб’єктів, голова Клубу бухгалтерів м Києва, партнер «ЛІГА-ЗАКОН»
- Тимофєєва Людмила Ярославівна – провідний фахівець АФ «Контракти-Аудит», сертифікований аудитор, податковий консультант, фахівець з питань оподаткування прибутку і ПДВ, партнер «ЛІГА-ЗАКОН», автор численних публікацій в економічних виданнях «Галицькі Контракти», «Дебет - Кредит», «Податкове планування» з проблемних питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

ПЛАН СЕМІНАРУ
1. ПДВ - 2015 - поетапне впровадження електронного адміністрування; - нова база оподаткування; - податкова накладна: вид, форма, порядок реєстрації, виправлення помилок тощо; - реєстр документів; - доля від’ємного ПДВ; - нова редакція пунктів 198.5 та 199.1: коли і як застосувати; - зміни щодо застосування пільг; - оновлені вимоги для отримання автоматичного бюджетного відшкодування; - рекомендації щодо застосування перехідних положень та інші ПДВ питання.
2. «Новий» податок на прибуток: що потрібно знати з 01.01.2015 року: - визначення балансової вартості основних засобів та нематеріальних активів на 01.01.2015 року; - застосування «0»-вої ставки податку на прибуток; - перехідні положення щодо застосування статті 159 ПКУ; - авансові внески при виплаті дивідендів по-новому та ін. зміни.
3. Оновлений єдиний податок: - нові групи платників ЄП; - сільськогосподарські товаровиробники – платники єдиного податку четвертої групи; - РРО для платників єдиного податку; - адміністрування платників ЄП.
4. ЄСВ та ПДФО: нові ставки та інші зміни. - Особливості 4 критеріїв переходу ЄСВ на коефіцієнт 0,4; - Нововведення утримання ЄСВ при зарплаті, меншій за мінімальну; - Жорсткість по штрафам; - ставки ПДФО;

5. Податок на майно, військовий збір та ін.
6. Особливості складання звітності з податку на прибуток за 2014 рік: - підтверджуючі первинні документи як обов’язкова умова податкових витрат; - облікова політика і податковий облік: що необхідно знати! - операції в іноземній валюті; - поворотна фінансова допомога та ін. важливі питання.
7. Висвітлення інших, актуальних на день проведення семінару, змін в податковому законодавстві та бухгалтерському обліку.
8. Відповіді на запитання.

Дата проведення семінару – 17 лютого 2015р • Початок о 10.00, приблизний термін семінару – 4 години з перервою на чай- (каво-) паузу • Місце проведення семінару: Кіровоград, просп.Комуністичний, 16, приміщення Медичного коледжу, актова зала (400 посадкових місць). • Анкети учасників семінару приймають участь у РОЗИГРАШІ ЦІННИХ ПРИЗІВ! • Номінальна вартість участі в семінарі однієї особи – 290грн. • На теперішній час діє АКЦІЙНА ВАРТІСТЬ для партнерів 190грн. • Поспішайте, термін дії акційної вартості – обмежений!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!