Заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20.02.2015
20.02.2015
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

У п'ятницю 20 лютого кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" проводитиме заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя в боротьбі проти злочинного режиму Януковича під час Революції Гідності на Майдані. Українські націоналісти ВО «Свобода» запрошують представників політичних та громадських організацій, неформальних рухів та мешканців міста приєднатися до заходів, які відбуватимуться на площі Героїв Майдану в Кіровограді впродовж дня.

З 10:00 до 19:00 учасникам пропонується фотовиставка, присвячена учасникам Революції Гідності, які, не шкодуючи свого здоров'я і навіть життя, стали на захист інтересів Нації в скрутну для України годину. О 17:00 розпочнеться панахида і мітинг, на якому, поряд з виступами учасників Революції Гідності демонструватимуться фото- та відео-ілюстрації подій річної давнини на майданах Києва та Кіровограду. Мітинг триватиме до 19-ої години.

Українська Революція Гідності і Свободи не має аналогів в сучасній світовій історії, адже громадяни України повстали не за шматок хліба чи зарплатню, а заради відстоювання своїх прав, людської честі та гідності. Тому нині важливо пронести знамено Революції крізь роки, закарбувати в національній пам'яті героїчний чин, здійсненний учасниками Майдану, а разом з тим, не полишати праведної боротьби за незалежну, вільну від московського окупанта Українську Державу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!