Музично-літературний квартирник "Пробудження"

01.03.2015
01.03.2015

Відновлюємо стару-добру традицію проведення квартирників. Такі собі творчі посиденьки, які мусять тимчасово ютитись не лише в квартирах. Для спілкування вузького кола зацікавлених та небайдужих. Небайдужих до поетично-музичного самовираження талановитих та самобутніх творців гарної музики, прози та віршів у невимушеній та душевній атмосфері (ще й з чимсь смачненьким за рюмкою чаю). Для людей, яким не треба пояснювати,бо вони і так "в темі")))

У "квартирнику" беруть участь Алік Архіпенко (гурт "Скажена"), гурт "СамоСобой", гурт "Зона підвищеного тиску", Паша Приморський "Приморский и К*". Свою поезію перезентуватимуть поети: Олена Горобець, Поль Іщук, Вінні.

Протягом 4 годин організатори обіцяють примни спілкування з цікавими людьми та фуршет в одному з комфортних залів кав'ярні практично у центрі міста. Де саме? Тамємниця! Учасники дізнаються про це лише отримавши квиток.

Зв'язатись з організаторами можна на сторінці події у соціальній мережі facebook



Комментарии

Лена Дощанская27 января 2015 19:11
1
Довідки за телефонами - 097-671-59-06 та 066-108-20-20
Ответить
Лена Дощанская28 января 2015 15:23
0
ВНИМАНИЕ! ИЗМЕНЕНА ДАТА ПРОВЕДЕНИЯ - не 27-го февраля, а 1-ГО МАРТА!!! в 18**
Ответить
Вікторія Талашкевич28 января 2015 15:29
1
Спасибо, Лена, исправили дату!!
Ответить
Лена Дощанская24 февраля 2015 23:36
0
Друзі, залишилось небагато квитків - поспішайте замовити!))
Творчі посиденьки на ковдрі та подушках, свічки та смачненьке пригощання (в т.ч. і вегітаріанське)- настояночка та запашний чай доповнять душевну атмосферу!!!
Ответить
Лена Дощанская 2 марта 2015 13:36
0
Кіровоградці весну зустріли чудовою поезією і якісною музикою на незвичному квартирнику, який організували дві подруги Олена Дощанська та Анна Барвінок в кав’ярні «Зефір». І коли ми говоримо організували, маємо на увазі величезний масив роботи, яку виконали ці дві тендітні панянки в якості домашнього завдання перед заходом. І як результат квартирник просто вразив як гостей так і учасників своєю продуманістю і пропрацьованістю до найдрібніших деталей - від декору, технічного забезпечення, ретельно підібраної програми і виконавців, до надзвичайно смачних частувань для всіх присутніх. По-домашньому тепла і невимушена атмосфера, відкритість та інтерактивність квартирника, що давала можливість слухачам вільно задавати питання і спілкуватись з виконавцями - це та формула, що дозволила йому не просто відбутись, а вибухнути, пробудити сонне місто від зимової сплячки.
Маємо визнати, що названа з натяком на традицію радянських часів квартирником, ця мистецька подія, насправді започаткувала зовсім новий формат музично-поетичних вечорів, на перетині вишуканого світського заходу і домашніх посиденьок з гітарою в колі друзів. І в цьому є справжній постмодернізм, з його еклектикою та вмінням гармонійно поєднувати непоєднуване. І якщо в цьому дівчата стали чи не першими в Кіровограді, то у вигадуванні нових вдалих форматів мистецьких акцій і подій, наше місто останнім часом приємно дивує і захоплює.
Місто, яке донедавна було чорною дірою, чи то білою плямою в самому центрі України, з досить невиразним культурним обличчям, сьогодні стрімко будує власну гуманітарну ауру, при цьому не калькуючи чужі напрацювання, а створюючи власні цікаві, привабливі форми мистецької комунікації.
тенденцією мистецького життя Кіровограда, що значно посилилась в світлі останніх подій в країні, є суттєвий ухил в бік україномовного культурного продукту. Кіровоград стрімко набуває рис яскраво проукраїнського міста. Все частіше митці, які в побуті спілкуються російською чи суржиком, обираючи мову свого творчого вираження, віддають перевагу українській.
Зокрема, це можна було простежити і на першому весняному квартирнику «Пробудження», приємним відкриттям були молода письменниця Вінні і музикант, який виконував власні пісні Алік Архипенко. Непогано дебютував гурт «Приморскій і Ко», хлопці презентували як оригінальні композиції так і кавери.
Лірично-поетичний настрій забезпечили вже добре знаний і титулований поет Поль Іщук, відома і яскрава поетеса Олена Горобець. Хедлайнерами музичної частини програми були колективи «ЗПТ» і «Самособой».


Сукупно квартирник тривав більш як неймовірні чотири години, які за рахунок чудової роботи організаторів і талантів виконавців минули на одному дихані, ніхто з слухачів не поспішав передчасно покинути захід.
Насамкінець Олена і Анна анонсували наступний квартирник, який відбудеться наприкінці весни, він називатиметься «Відверто» і буде присвячений пристрасті і загалом стосункам між чоловіком і жінкою.
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!