Презентація книги «Королева полыни» та концерт

05.03.2015–06.03.2015
05.03.2015–06.03.2015

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує у четвер, 5 березня о 16.00 у Відділ краєзнавства – на презентацію книги Ольги Полєвіної «Королева полыни».Презентація присвячена жіночому дню і стане справжнім святом жіночої прози.

Символічно, що ми проводимо презентацію книги Ольги Полєвіної «Королева полыни» саме напередодні жіночого свята – 8 Березня. Сьогодні відкривається жінка-прозаїк, яка в яскравому обширі літературного життя Кіровоградщини краще за інших знає параметри і довжину хвиль жіночого єства, а таке знання – це теж талант, бо можна пройти повз те, що мало б обов’язково осісти в душі спостережливої натури.

Ольга Полєвіна
Ольга Полєвіна
Про що пише авторка? Про життя і смерть, про гріх і спокуту, про любов і зраду, про віру й надію. Головні героїні повістей Ольги Полєвіної – жінки-сучасниці. В їх характерах, створених з надзвичайною психологічною достовірністю, відчувається глибина знання життя, особистий досвід і справжня майстерність. Для її стилю характерне поєднання реалізму, фантастики, легкого напливу містики, романтичності і поетичного сприйняття дійсності. Читаєш і віриш кожному повороту життєвих доль, захоплено слідкуєш за неочікуваним розвитком сюжетів, прагнеш до добра і краси – до авторських ідеалів.

Ольга Полєвіна – наша землячка, відома письменниця і поетеса, добрий і давній друг бібліотеки, ми неодноразово проводили зустрічі письменниці з молоддю і презентації її нових творів. Захід присвячений жіночому дню і стане справжнім святом жіночої прози. Запрошуємо на презентаціюроману “Королева полыни”до обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.


А вже 6 березня о 13.00 Відділ мистецтв запрошує на святковий концерт «Свято танцювальної музики. Катильон, вальс, танго та інші». Концертну програму представлять учні та викладачі ДМШ №1 ім. Г.Нейгауза. Гарний настрій гарантуємо!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!