Всеукраїнський тиждень дитячого читання

19.03.2015–22.03.2015
19.03.2015–22.03.2015
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара запрошує на Всеукраїнський тиждень дитячого читання!

Так, у четвер 19 березня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання: Казкова феєрія «Дивовижний світ казки». Також 19 березня у бібліотеці День відкритих дверей «Книги різні, книги дивні відкривають шлях до мрії». Всі бажаючі, які не встигли ще записатися до бібліотеки, зможуть це зробити безкоштовно.

Ще у четвер о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться навчання для користувачів з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Особливості клавіатури». А зранку 19 березня об 11 годині для найменших наших користувачів – День дошколярика «Були собі букви…». Казкові герої допоможуть легко та весело вивчити абетку малюкам. А також на Вас чекає акція «Читаємо з пелюшок».

Також 19 березня о 13.30 запрошуємо всіх охочих завітати до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам та здійснити віртуальну мандрівку «Книга творить людину». Під час подорожі, кожен користувач зможе дізнатися багато цікавих фактів про книгу та її створення, познайомитись з літературними новинками та вподобати книгу до душі.

У п’ятницю 20 березня відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам запрошує на перегляд виставки довідкової літератури «Академія дитячих наук».

У неділю 22 березня о 11 годині на майданчику біля бібліотекивідбудетьсяінтерактивна сімейна ігрова програма «Подорож Чомусиків» в країну книжок» спільно з ГО «Центр розвитку людини та сім'ї «Сонячний зайчик»». Також у неділю 22 березня о 12 годині у відділі дитячого та сімейного читання для тих, хто хоче, любить та вміє читати буде проводитися День читаючої родини «Казка з татом».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!