Інтернет-канікули "Трансформуємо Освітнє Середовище Разом"

24.03.2015–05.04.2015
24.03.2015–05.04.2015

Під час шкільних канікул запрошуємо молодь та освітян України провести їх разом. Захід побудовано за принципом вільного простору, де кожен є співтворцем та соавтором. Протягом інтернет-канікул можна додати власну активність, прийняти участь в обговоренні, поширити інформацію та представити власні наробки.

Освіта - спільний компонент для людей з різних країн, з різноманітними традиціями, як впроваджують технології в Боснії та Герцоговині та Індонезії, як розподіляють свій час Ви дізнаєтесь з активностей Івани Берік та Надіа Абідін. Ви ознайомитесь з принципами створення моушн відео та мальованого відео за допомогою Міхаїла Згривця, засновника студії My World Studio, та Христі Стасюк, першого україномовного онлайн тренера з відеоскрайбінгу. Свої активності пропонуюють освітяни та учні України: Поліна Мухортова, Ганна Дудіч, Алла Бонк, Маргарита Калюжна, Поліна Чернова.

Трансформуємо освітнє середовище разом! Реєстрація і програма #канікули15 Мета: створюємо та поширюємо освітні активності за допомогою онлайнових технологій; розвиваємо допитливість, уяву та навички критичного мислення; сприяємо спілкуванню та співпраці!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!