В Україні стартує економічна онлайн-олімпіада для школярів "Фінансовий геній"

24.03.2015
24.03.2015

В Україні стартує унікальна всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній», що проводиться в рамках освітньої програми ПриватБанку ЮніорБанк. На відміну від академічних шкільних олімпіад у «Фінансовому генії» зможуть брати участь випускники будь-якої української школи. Виконувати конкурсні завдання можна через Інтернет, а переможець «Фінансового генія» отримає грант у розмірі 50 000 гривень на оплату подальшого навчання у вищій школі.

«Уже третій рік поспіль ми запрошуємо абсолютно всіх випускників шкіл спробувати вирішити доволі непрості завдання олімпіади, щоб знайти справжніх фінансових геніїв – гордість нашої країни, – говорить Олена Ніхаєнко, керівник ЮніорБанку. – Володарем гранту на навчання у виші може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Наприклад, переможці минулої олімпіади отримали можливість удосконалювати свої знання в одному з найкращих коледжів Великобританії».

Щоб стати учасником «Фінансового генія», потрібно до 24 березня зареєструватися на інтернет-сторінці www.juniorbank.com.ua/olympics. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА, її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім протягом трьох тижнів конкурсанти будуть виконувати три блоки завдань (тести та задачі на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). За результатами тестів і вирішення задач учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали!

Учасниками фінального туру олімпіади, що відбудеться в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільшу кількість балів у ході першого етапу. Після вирішення задач і кейсів серед фіналістів буде визначено фінансового генія року, який отримає головний приз олімпіади.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. Головна місія ЮніорБанку – познайомити кожну дитину країни з устроєм банку. Для цього проводяться уроки фінансової грамотності в школах, екскурсії в банк, бізнес-квести, відкриваються по всій Україні БізнесШколи. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» сервісами та банківськими послугами й з юного віку почати розумітися на фінансах.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!