Відео-презентація та майстер-клас

28.03.2015
28.03.2015
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Кіровоградський обласний художній музей запрошує 28 березня 2015 року об 11.00 у відділ музею – картинну галерею ПетраОссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас по виготовленню витинанки. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Також 28 березня 2015 року о 14.30 у картинній галереї ПетраОссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Відеовітальні» відбудеться перегляд відеопрезентацій та відеороликів до Міжнародного Дня театру.

Крым того ви маєте можливість перегляду:

- виставку художніх творів Ірини Бурлаки та Оксани Безверхньої «Відлуння душі» уМалійГалереїКіровоградськогообласногохудожньогомузею - відділі підліткового читання та інформаційно – консультативних послуг користувачам КіровоградськоїобласноїбібліотецідлядітейіменіА. Гайдара;

- виставку творів студентки ІІ курсу Львівської Національної академії мистецтв Юлії Степанок«Життєдайність природи» уМалійГалереїобласногохудожньогомузею - у БК «Авіатор»;

- виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку»в конференц-залі обласної державної адміністрації.

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових).Приєднатися до акції можна у фойє музею та в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Долучитися можуть усі бажаючі в робочий час музею.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!