Великодній Благодійний Аукціон-2015

08.04.2015
08.04.2015
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Отже, Великодній Благодійний Аукціон, який традиційно відбувається у нашому місті напередодні Великодня, повідомляє про початок підготовки до проведення вже шостої акції! Директор Кіровоградського обласного художнього музею Тетяна Ткаченко, художник і завідуючий відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" Анатолій Кімнатний та журналіст Вікторія Талашкевич повідомляють, що цього року аукціон відбудеться у середу 8-го квітня.

Вже традиційно він проходитиме у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею, але вперше кошти, зібрані в результаті торгів, будуть спрямовані на потреби пацієнтів Кіровоградського обласного шпиталю, де лікуються і ветерани війни, і поранені внаслідок війни, що триває на Сході нашої країни. Всі лоти аукціону дивіться на сайті Великодній Благодійний Аукціон


Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами. Аукціон проводять Кіровоградський обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград».
- У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитячого будинку «Наш Дім».
- У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні.
- У 2011-му році було зібрано 70 000 грн., на які було придбано обладнання для гематологічного відділення тієї ж лікарні.
- У 2012-му році було зібрано 96 200 гривень на обладнання для операційного відділення обласної дитячої лікарні
- У 2013 році знову побито рекорд і зібрано 113 тисяч на обладнання для обласної дитячої лікарні.

Минулої весни аукціон не проходив через загострення ситуації в Україні. Але життя триває, і наразі розпочато збір картин для формування переліку лотів на аукціон. Квиточок для участі в аукціоні вже традиційно коштуватиме 100 грн. (подумати тільки, зараз це 4 долари, а два роки тому було 10 доларів...). Чому ми продаємо квиточки? Тому що таким чином навіть той, хто не зможе купити картину за дві-три тисячі гривень, зможе зробити свій внесок. Таким чином минулого разу було запрошено 54 особи і зібрано вже відразу на старті 5400 грн. Зараз розробка дизайну квитка у процесі - як тільки вони будуть надруковані - повідомимо!

Контактна інформація організаторів: Вікторія Талашкевич - телефон: 050-321-39-19, Тетяна Ткаченко та Анатолій Кімнатний - телефони: (0522) 24-56-81, 24-98-37, 22-36-98.

P.S. На фото - робота під назвою "Маленька чарівниця", яку передала для аукціону-2013 керівник компанії «UDEN-S» Тетяна Тітова. Це не картина - це дизайнерський обігрівач «Маленька чарівниця», який на торгах придбав для обласної дитячої лікарні меценат Руслан Згривець, щоб діток зігрівала не тільки увага та турбота дорослих, але й опалювальна панель нового покоління!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!