Мюзикл «Мавка»

15.04.2015
15.04.2015
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

Зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта», зразковий вокальний ансамбль «Антарес» та Олексій Козачинский запрошують кіровоградців на прем'єрну постановку нового мюзиклу «Мавка». Це спільний творчий проект, презентація-концерт якого відбудеться 15 квітня 2015 року і почнеться о 14.00 на сцені обласної філармонії.

Мюзикл «МАВКА» - за мотивами Лесі Українки «Лісова Пісня», - створено за ініціативи Кіровоградської обласної дитячої Філармонії та за підтримки громадської організації «Я люблю Кіровоград», Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та Відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

УЧАСНИКИ ПРОЕКТУ:
1. ЗРАЗКОВИЙ КОЛЕКТИВ – СТУДІЯ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «АЕЛІТА» Переможці Всеукраїнських конкурсів, володарі Гран-Прі та Лауреатів І ступеня Міжнародних фестивалів у Греціїї, Польщі, Болгаріїї, Словаччині, Сербії; лауреати І, ІІ ступеню Чемпіонату України з сучасної хореографії у 2015 році, засновники Міжнародного фестивалю «Об*єднаймо дітей мистецтвом».
2. ЗРАЗКОВИЙ КОЛЕКТИВ – СТУДІЯ ВОКАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «АНТАРЕС» Переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів
3. Олексій Козачинський – керівник дитячої вокальної студії, відомий Кіровоградський вокаліст, автор пісень, полуфіналіст телевізійного шоу «Україна має талант», переможець Всеукраїнських конкурсів та Міжнародних фестивалів у Сербії, Греції, Польщі, Чехії. 4. Команда “Кіровоград Street Workout» -- організатори спортивних змагань у місті та області, команда, яка пропагує розвиток воркауту на Кіровоградщині.

Режисери-постановники: ОЛЕКСАНДРА ТКАЧЕНКО керівник Зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» ОЛЕНА ДОРОГАНИЧ Керівник Зразкового колективу – студії вокального мистецтва «Антарес». СОЛІСТИ – учасники старшого складу Зразкового колективу «Аеліта»:: Мавка – Ольга Глушко Лукаш – Артем Агданцев Килина – Світлана Пероговська. Усі постановки нові і спеціально створені у рамках проекту. Аранжувальник: Олена Дороганич Постановник: Олександра Ткаченко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!