Природа і діти

16.04.2015
16.04.2015

16 квітня 2015р. о 15.00 в Орхуському центрі екологічної інформації ОУНБ ім. Чижевського розпочнеться конкурс екологічних плакатів “Природа і діти”, який присвячено Дню довкілля. Конкурс організований департаментом екології та природних ресурсів Кіровоградської облдержадміністрації та Орхуським центром екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського.

Мета заходу — в рамках відзначення Дня Довкілля - сприяти вихованню екологічної культури і етики підростаючого покоління, активної природоохоронної поведінки, розвивати екологічну свідомість та інтерес учасників до природоохоронної діяльності шляхом відтворення мовою малюнка думок, вражень, почуттів та особистого ставлення учасників до екологічної тематики.

До участі у конкурсі запрошені учні загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчально-виховних закладів віком від 10 до15 років.

Організатори конкурсу попіклувалися про те, щоб забезпечити учасників всім необхідним для творчого процесу — фарбами, пензлями, плакатними аркушами тощо.

Члени журі — представники департаменту екології та природних ресурсів, працівники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського, вчителі образотворчого мистецтва оголосять результати конкурсу одразу по його завершенні. На переможців чекають дипломи та подарунки.

Запрошуємо всіх охочих відвідати захід та підтримати його учасників.

( ОУНБ ім. Д. Чижевського, ІІ поверх , відділ документів з економічних, технічних та природничих наук).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!