"Я і Всесвіт"

22.04.2015–24.04.2015
22.04.2015–24.04.2015

У період з 22 – 24 квітня 2015 року в м. Кіровограді відбудеться XX Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Організаторами та партнерами заходу є: Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти , Кіровоградська обласна державна адміністрація, Департамент освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, Управління молоді і спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Комунальний позашкільний навчальний заклад «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», Асоціація закладів вільного часу великих міст Європи, Асоціація позашкільних навчальних закладів України, Газета «Позашкілля», Комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості, Київський міжнародний університет, Всеукраїнський рух «Педагоги за мир та порозуміння», Російське відділення Всесвітньої організації «Дім миру», м. Володимир, Громадське об’єднання «Молодіжне громадське об’єднання «Центр».
Унікальність Фестивалю полягає у тому, що кожного разу у центрі уваги дітей постають соціально-громадські проблеми: толерантність, культура миру, права дітей. Діти вчаться знаходити їх рішення, бути небайдужими, формувати свою громадську позицію.
За період існування Фестивалю, його учасниками стали тисячі юнаків та дівчат з різних регіонів України та країн далекого й близького зарубіжжя. Фестиваль відкрив багато талантів, дав путівку у життя багатьом юним зірочкам. Тож і цього року очікується участь понад трьохсот представників з різних куточків нашої держави та кращих експертів України.
Номінації цьогорічного Фестивалю:
«Громадська думка»
«Вокальне мистецтво»
«Образотворче мистецтво»
Тему XX ювілейного Фестивалю 2015– „Я і Всесвіт”, обрано не випадково, адже організатори заходу мають на меті акцентувати увагу педагогів, батьків і дітей на проблемах підростаючого покоління та прагненні кожного жити у гармонії з собою та Всесвітом. У важкий для нашої держави час, дуже важливо бути стійкими духом, об’єднувати зусилля усіх небайдужих, високодуховних особистостей.
Під час проведення Фестивалю в залах обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться тематичні концерти, всеукраїнські виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, молодіжні акції, конкурсні програми та майстер-класи.
Відкриття Фестивалю відбудеться 22 квітня 2015 року в приміщенні Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру
ім. М.Л. Кропивницького (початок о 17.00);
Закриття - 24 квітня 2015 року в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії (початок о 13.00).


Контактна особа: фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ Сивоконь Поліна Юрїївна Номер тел.: 066 413 70 27



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!