Книжковий ярмарок «Весняний книговир»

23.04.2015
23.04.2015
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує 23-го квітня на площу Героїв Майдану - там, протягом дня, - відбудеться перший у Кіровограді та областікнижковий ярмарок «Весняний книговир».

Бібліотекарі запрошують кіровоградців взяти участь у Ярмарку і долучитися до Всеукраїнської акції "Бібліотека українського воїна". Книги з історії Української держави, її культури, Збройних сил, вітчизняну та світову (в перекладі українською мовою) художню літературу ми збираємо дляпідтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. Усі подаровані книги співорганізатор акції- Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського – передасть до бібліотек військових частин Збройних Сил України.

Отже, прийди 23 квітня в центр міста, на площу Героїв Майдану з власною книгою або придбай нову на книжковому Ярмарку і передай подарунок для українського солдата – воїна, який тебе захищає!

Книги також приймають за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, хол першого поверху Кіровоградської ОУНБ. Бібліотека працює без перерви і вихідних з понеділка до п’ятниці: 10.00 – 19.00, субота і неділя – 10.00-18.00. Контактна особа: Тетяна Юріївна Федорова. Тел. для довідок (0522) 22-65-79, 22-58-90, 066 122 70 98,е-mail: nmet@library.kr.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!