«На своїх полотнах я вільна, як Бог...»

27.04.2015–15.05.2015
27.04.2015–15.05.2015
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

27 квітня 2015 року о 14.00 в Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки творів Надії Падурської «На своїх полотнах я вільна, як Бог...».

Надія Іванівна Падурська народилась 26 квітня 1943 року у смт. Помічній Добровеличківського району Кіровоградської області.
Учасниця республіканського вернісажу, який проводився у м. Києві у рамках роботи 2-го Всесоюзного фестивалю самодіяльного і народного мистецтва, відзначена нагородою фестивалю. Була нагороджена дипломами, подяками, грамотами, серед яких «Медаль лауреата Всесоюзного фестивалю народної творчості» у м. Москві у 1987 році.
Роботи художниці дуже цікаві та оригінальні, відрізняються своєрідною манерою сприйняття навколишньої дійсності. У своїх роботах вона живе, страждає, вірить, летить. Її твори випромінюють любов до квітучої української природи, життєствердність, святковість та оптимізм. Ніби світлі дитячі посмішки, ясніють вогники оранжевих пелюсток у серпанку, а серед них зграйка пташок. Це – «Спогади про дитинство», «Моє рідне село», «Казковий птах» (1914 ), «Усе живе, усе співає» (2015).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!