Передача обладнання, купленого внаслідок Великоднього Благодійного Аукціону

28.04.2015
28.04.2015

У вівторок, 28-го квітня о 14.00 у приміщенні Кіровоградського обласного госпіталю (адреса: Кіровоград, вул. Короленка, 58) відбудеться урочиста передача обладнання, що було куплене на першу частину коштів, виручених під час Великоднього Аукціону.

Нагадаємо, на початку квітня цього року у Кіровограді пройшов вже Шостий Благодійний Аукціон, який традиційно відбувається у нашому місті напередодні великодніх свят. Організатори акції – Кіровоградський обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград» – зібрали на аукціон 40 лотів та запросили понад сімдесят гостей. Перебіг аукціону транслювало он-лайн «Кіровоградське Інтернет-Телебачення».

Вже традиційно Аукціон проходив у приміщенні обласного художнього музею, але вперше кошти, зібрані в результаті торгів, - 360 тисяч гривень, - нині спрямовані на купівлю обладнання для потреб пацієнтів Кіровоградського обласного шпиталю, де лікуються і ветерани війни, і поранені внаслідок війни, що триває на Сході нашої країни (раніше кошти витрачали на обладнання для дитячих закладів).

За словами головного лікаря госпіталю Геннадія Сябренка, на кошти, зібрані під час аукціону, вже закуплено першу частину обладнання у вітчизняних виробників. Так, 28 квітня у місто приїдуть представники таких компаній як «Медпромсервіс» (Полтав) та «Радмир» (Харків), які привезуть для госпіталю таке обладнання, як діатермокоагулятор, відсмоктувач медичний універсальний, апарат для мікрохвильової терапії, ректоскоп зі світодіодним волокном, стоматологічну установку «Віоладент-К», а також набір хірургічного інструментарію.

Запрошуємо на урочисту передачу обладнання представників преси та учасників Аукціону!

Після купівлі цього обладнання, в організаторів Аукціону залишаються ще кошти, на які планується придбати обладнання в Ізраїлі. Наразі йдуть перемовини – у тому числі за участі представників української діаспори, – щоб отримати знижку на обладнання.

Контактні телефони учасників передачі обладнання: 1) Тетяна Олександрівна Ткаченко – директор Кіровоградського обласного художнього музею, телефон: (0522) 24-56-81, 22-36-98. 2) Геннадій Петрович Сябренко – головний лікар Кіровоградського обласного госпіталю, телефон: (0522) 34-11-30, факс 34-11-44.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!