Тиждень планування сім’ї цього року пройде в унісон у більш ніж тридцяти містах України

28.04.2015–29.04.2015
28.04.2015–29.04.2015
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Всеукраїнський Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я проходить у нашій державі кожної весни задля привернення уваги українців до питань збереження власного здоров’я та народження бажаних і здорових дітей. Цього року тиждень відзначатиметься з 11-го по 17-те травня, і до проведення різноманітних заходів у його рамках долучаються десятки громадських організацій по всій державі, у тому числі – члени Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї. На Кіровоградщині це - Прес-клуб реформ та Обласна інформаційна жіноча служба, яка діє у приміщенні бібліотеки імені Чижевського.

Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї
Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї
Протягом двох днів у місті Львів триватиме тренінг для організацій-членів Коаліції, під час якого буде розроблена спільна інформаційна та адвокаційна кампанія до Тижня планування сім’ї. На захід приїдуть представники майже трьох десятків громадських організацій із різних куточків України аби поділитися досвідом, підвищити рівень професіоналізму у сфері Public Relations та ефективних комунікацій, а також – провести акції у рамках Тижня планування сім’ї в унісон. Тренінг – це спільна ініціатива членів Коаліції, і він проходитиме в рамках реалізації проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні», що його виконує Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку / USAID. Тренерами у Львові виступлять експерти Кіровоградського прес-клубу Вікторія Талашкевич та Ольга Гріднєва.

На переконання партнерів заходу у Львові, а це благодійний фонд «САЛЮС», скоординовані акції – флешмоби, круглі столи, вуличні акції, тощо – у рамках Тижня планування сім’ї по всій Україні збільшать частку політиків на національному і локальному рівнях, обізнаних щодо соціально-економічних наслідків піклування про репродуктивне здоров’я і планування сім’ї, залучать до цієї роботи нових партнерів, зокрема, освітян, журналістів та громадських діячів, а також підвищать частку українців, які використовують послуги репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Цього року кампанія буде проходити під слоганами, що їх спільно розробили члени Коаліції, а саме «Усвідомлене батьківство - щаслива сім'я!», «Жити безпечно - стильно!», а також «Захисти себе і майбутнє України!».

З огляду на вищесказане, Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, створена у вересні 2014-го року з метою збереження репродуктивного здоров’я, захисту репродуктивних прав, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини, проводить 28-29 квітня у місті Львів тренінг, щоб обговорити методи ефективних комунікацій, в тому числі з представниками засобів масової інформації, напередодні Тижня планування сім’ї та посилити компетенцію учасників Коаліції у сфері Public Relations.

До уваги зацікавлених журналістів: Запрошуємо до спілкування із учасниками тренінгу у вівторок 28 квітня у готелі «Дністер» (вул. Матейка 6) з 9.00 до 11.00. Дізнатися більше про роботу Коаліції можна у Facebook Щоб дізнатися детальніше про тренінг у місті Львів просимо журналістів контактувати із Вікторією Талашкевич за номером: +38-050-321-3919



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!