VІІ Міжнародний дитячий фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом!"

01.05.2015–03.05.2015
01.05.2015–03.05.2015
Дендропарк
Кировоград, проспект Правды, 28

Вже всьоме цього року Кіровоград прийматиме Міжнародний дитячий фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом!", який проведуть 1-3 травня Зразковий колектив-судія хореографічного мистецтва "Аеліта" Відділу сім'ї та молоді, громадська організація "Я люблю Кіровоград", медіа-група "весь Кіровоград" та Управління культури, туризму та культурної спадщини ОДА. Традиційно учасники фестивалю - вокалісти, артисти, колективи, ансамблі - не сплачують жодних внесків.

Дипломи 2011-го року
Дипломи 2011-го року
Від початку і до сьогодні фестиваль "Об'єднаймо дітей мистецтвом!" залишається єдиним некомерційним заходом такого масштабу і формату в Україні. Доклдана інформація про фестиваль - на сайті Світ Танцю. Медіа-підтримку заходу надають обласна державна телерадіокомпанія - Канал "Кіровоград", кіровоградська міська телерадіокомпанія "ТТV", інтернет-сайти "Тусовка", "Весь Кіровоград” ,а також тижневика "Вечірня газета". Журі фестивалю: діячі мистецтв України, представники Відділу сім'ї та молоді та Відділу культури Кіровоградської міської та обласної рад, організатори Міжнародних дитячих фестивалів та видатні діячі Кіровограду.

Студія "Аеліта"
Студія "Аеліта"
Мета проведення акції, як розповідає головний натхненник заходу - Олександра Ткаченко, це реалізація молодіжної політики, підтримка творчо-обдарованих дітей та молоді, організація дитячого, молодіжного та культурного дозвілля, а також встановлення дружніх та творчих зв'язків із міжнародними дитячими колективами і знайомство із найкращими творчими колективами та обмін досвідом роботи країн-учасниць фестивалю. Загалом учасники та організатори фестивалю мріють про загальне підвищення професійної майстерності і кваліфікації керівників, педагогів, творчих колективів і виконавців, а також намагаютсья заохотити населення до культурного розвитку і сприяти подальшому розвитку хореографічної майстерності, традиційної народної культури.

У фестивалі зазвичай беруть участь професійні та аматорські дитячі хореографічні та вокальні колективи, які надіслали заявку на участь та отримали офіційне запрошення. Кожен колектив подає заявку не більше, ніж у 3 номінаціях або вікових категоріях. Рішенням журі визначається Гран-Прі фестивалю (вокал, хореографія, вокально-хореографічна композиція), у кожній номінації 1,2,3 місце та дипломанти фестивалю, які нагороджуються дипломами та кубками. За підсумками фестивалю у номінації Хореографія серед хореографів-постановників визначається Диплом «Символ професійності».

Заявки на участь у фестивалі необхідно направити - попередню заявку до 01.04. 2013 - остаточну заявку до 20.04.2013 (не забудьте додати одне фото колективу в костюмах в електронному вигляді та коротку біографічну довідку про історію колективу). Заявки треба надсилати на е-mail: aelita-festival@ukr.net aelita2007@ukr.net та на e-mail: aelita2007@ukr.net, aelita-festival@ukr.net Контактний телефон 066-792-9-444 та 0989815383.

Орієнтовний план проведення Міжнародного фестивалю

01.05.15 – ДЕНДРОПАРК
Вільний час: екскурсії, підготовка до концерту, льодовий каток, іподром інше.
15.00 – збір колективів та виконавців (Центральна площа Дендропарку)
15.40 – Парад колективів. Урочисте відкриття фестивалю
16.00 -- Святковий концерт учасників

02.05.15 Районний Будинок Культури
10.00 – Відкриття конкурсу. Конкурс.Хореографія: НСТ, Бальна та Естрадна хореографія, Сучасна хореографія.
15.30 – Конкурс. Вокально-хореографічна композиція.
16.00 – Конкурс. Вокал

03.05.15 ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ
16.00 - Гала-концерт
19.00 – вечеря
20.00 – дискотека для учасників!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!