Ярмарка проектів у Кіровограді: Чим ЄС може бути корисним для Вас?

11.05.2015–14.05.2015
11.05.2015–14.05.2015
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Як отримати фінансову підтримку ЄС для Ваших цікавих ідей? Як написати вдалу грантову заявку? Які поїхати на навчання до Європейського університету? Які програми допомоги ЄС пропонує переселенцям із зони АТО? Які корисні ініціативи ЄС підтримує у Кіровограді та регіоні? Якщо ви громадський активіст, студент, журналіст, переселенець, чи просто хочете дізнатись відповіді на ці питання, – приходьте 14-го травня 2015 року на Ярмарок проектів ЄС у Кіровограді.

Ярмарка проектів є одним із заходів, приурочених до відзначення Днів Європи в Україні. На Ярмарку проектів відбудеться презентація грантів, можливостей для розвитку міста і області, які реалізовують регіональні, національні організації, фонди. Досвідчений тренер навчить, як написати успішну грантовузаявку для підтримки Вашого проекту. Захід має на меті розповісти мешканцям міст про конкретні проекти та можливості для розвитку регіону. Ярмарку проводить Представництво ЄС в Україні у співпраці із Кіровоградською міською радою.

Де: Кіровоград. Прес клуб, вул. 50 років Жовтня, 1-а, ТРЦ "Копілка".
Коли: 14 травня, 11:00 – 14:00.
Для кого: Для громадських активістів, студентів, представників українського бізнесу, місцевих органів влади, які хочуть дізнатися більше про програми підтримки ЄС та те, як ними скористатись.

Умови участі: Участь у семінарі – безкоштовна, але за попереднім записом. Кількість місць обмежена. Для участі у семінарі заповніть онлайн-анкету! Останній день подачі заявок - 11 травня 2015 року. Оскільки кількість місць обмежена, відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Організатори підтвердять Вашу участь до 12 травня 2015 року. Всі, хто не зможе потрапити на Ярмарок проектів ЄС у Кіровограді, - всього буде запрошено 50 учасників, - зможуть подивитися подію он-лайн з 11.00 до 14.00 - трасляцію вестиме КІТ: Кіровоградське Інтернет Телебачення - на YouTube, а також на сайті "Тусовка" (на головній сторінці!)


Під час Ярмарки Ви матимете можливість поспілкуватись із співробітниками Представництва ЄС в Україні - Марті Луцаром, менеджером з комунікацій, та Мірою Дідух, менеджером проектів Представництва ЄС. Для отримання детальнішої інформації, будь ласка, звертайтесь до: Ольги Михайліченко, координатора заходу, за тел. (050) 8453602 або на E-mail: omykhaylychenko@internews.ua

Дні Європи в Україні. 12-19 травня долучайтеся до відзначення Дні Європи в Києві, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Краматорську, Тернополі, Кіровограді, Житомирі та Кривому Розі.Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з 9-ма містами України проведе різнопланові заходи, що вкотре нагадають громадянам про європейськість України, її потенціал та інтелект. Тематично цьогорічні святкування Днів Європи об’єднані пошуком ідей для розвитку міст, здорового способу життя та спілкуванням між активними представниками міст.



Комментарии

Ярослава Коварина14 май 2015 05:10
0
дети- наше будущее, и дети простых людей должны быть не менее удачны
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!