Велодень у Кіровограді

30.05.2015
30.05.2015
Центр здоровья "Драйв"
Кировоград, ул. Волкова, 13-б

У суботу 30 травня у Кіровограді відбудуться заходи, присвячені святкуванню Дня Велосипедиста! Організатори: кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми» та Центр здоров`я «Драйв». Прийняти участь у святкуванні запрошуються усі бажаючі, які мають велосипед, або інший транспортний засіб, що приводиться до руху силою людських м`язів. Початок заходу об 11:00 біля центру здоров’я «Драйв», вул. Волкова 13-Б.

Приїздіть на найважливіше свято екології чистого довкілля та здорового способу життя. З детальною інформацією можна буде ознайомитись на сайті вело клубу www.velo.kr.ua та на сторінках спільнот клубу у соцмережах. Давайте продемонструємо мешканцям міста, що ми – сила нової екологічної ери, яка несе продуктивні зміни у спосіб життя та мислення українців, а також багатьох цивілізованих народів світу!

« ВЕЛОДЕНЬ – 2015 »

Багато людей вважає, що велосипед є чимось неважливим, другорядним. Сприймають його як засіб, який не заслуговує уваги. Між тим, як показує світова практика, усе більше мислячих та раціональних людей обрали собі за основний (!) засіб пересування саме велосипед. Мало хто знає, що по світу набуває популярності програма «Bike to work», яка об`єднує тисячі велосипедистів, котрі перелаштувались та призвичаїлись до комфортних поїздок байками на роботу, залишаючи осторонь того дискомфорту, який створюється пасажирами громадського транспорту.

В країнах Європи виділяються шалені кошти на покращення умов пересування велосипедистів, на створення вело інфраструктури та адаптацію правил дорожнього руху під особливості пересування водіїв на залізних конях. Цивілізований світ виробив стандарт, котрий мають узяти за взірець усі, хто бажає долучитись до якісного євро інтеграційного процесу. «Хто найменший, той і має пріоритет на дорозі»… Саме такі норми діють у багатьох державах Європи. Прийди на свято та стань ближчим до велосипеду, здорового способу життя та збереженню довкілля… Давай заявимо про себе як про потужну силу! Програма заходу 10:30 - 11:00 Реєстрація учасників 11:35 - 12:30 Рух у колоні вулицями міста 13:00 - 13:45 Велоестафета 13:45 - Дозвільна програма.

Місце «фінішної поляни» - Гай Десантників… Час проведення та схема руху колони велосипедистів можуть коригуватись організаторами, в залежності від погодних умов та інших обставин. Деталі на сайті www.velo.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!