Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф!

18.06.2015
18.06.2015

Шановні журналісти! Запрошуємо 18-го червня (четвер) взяти участь у прес-конференції, що присвячена реалізації Всеукраїнського проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф». Прес-конференція відбудеться у рамках візиту до Кіровоградської області головного позаштатного спеціалісту МОЗ України за спеціальністю «Хірургія серця і магістральних судин у дорослих», фахівців Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосовата Інституту педіатрії акушерства і гінекології. Мета прес-конференції – розповсюдження серед населення доступної кваліфікованої інформації щодо сучасних методів діагностики та лікування серцево-судинних захворювань та можливостях їх доступного отримання, а також популяризація серед населення здорового способу життя та відповідального ставлення до свого здоров’я.

Чекаємо журналістів на вас 18 червня о 14.00 Кіровоградському обласному кардіологічному диспансері за адресою: вул.. Волкова, 1а. Журналістам із районних ЗМІ буде відшкодовано проїзд (при наявності оригіналу квитка до Кіровограда та копії квитка у зворотному напрямку). Акредитація та запис журналістів - за телефоном у Кіровоградському прес-клубі - Анна Горобцова (099-121-30-54), деталі за номерами +38-050-61-444-87 та +38-098-905-24-25 (Наталія Геннадіївна Гноєвая, координатор проекту - м. Київ) та 050-321-39-19 (керівник Кіровоградського прес-клубу Вікторія Талашкевич).

Ініціаторами та організаторами проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф» виступають ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова НАМН» та Асоціація серцево-судинних хірургів України за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Національної академії медичних наук України. Проект стартував у вересні 2014 року у Черкасах. Протягом останніх місяців 2014 року відбулися поїздки до Сумської, Житомирської, Полтавської, Запорізької, Вінницької, Дніпропетровської, Тернопільської, Волинської, Ровенської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Чернігівської, Миколаївської та Херсонської областей, міст Кременчук Полтавської, Богуслав Київської області та Новоград-Волинський Житомирської області, Турка Львівської області.

Проект спрямований на вирішення низки питань підвищення якості надання медичної допомоги населенню та доступності високо-спеціалізованої діагностики й лікування. Актуальність проблеми суттєво підвищується саме зараз. Одним із найнебезпечніших наслідків нинішньої ситуації в Україні є психологічний стан українців та вірогідний стрибок захворювань, у першу чергу серцево-судинної системи. Тому впровадження в усіх регіонах (з урахуванням місцевих особливостей) якісної та доступної діагностики, ургентної до-госпітальної та госпітальної допомоги є питанням національної значущості.

Програма для ЗМІ Кіровоградської області

14.00 Спілкування з фахівцями НІССХ імені М.М. Амосова, які спільно з місцевими лікарями проводять консультації мешканців області.
14.45 Прес-конференція «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф»

У прес-конференції візьмуть участь:

  1. Руденко Костянтин Володимирович. д.мед.н., головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю «Хірургія серця і магістральних судин у дорослих», «Сучасний стан надання кардіохірургічної допомоги в Україні. Презентація проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф».
  2. Давидова Юлія Володимирівна, д.мед.н., професор, завідуючавідділенням акушерських проблем екстрагенітальної патологіїІПАГ.
  3. Крикунов Олексій Антонович, д.мед.н., завідувач відділу інфекційного ендокардиту НІССХ імені М.М. Амосова НАМН
  4. Кравченко Іван Миколайович, д.мед.н., завідувач відділухірургічнго лікування патології аорти,
  5. Стичинський Олександр Сергійович, , д.мед.н., завідувач відділу електрофізіологічних та рентгено-хірургічних методів лікування аритмій серця НІССХ імені М.М. Амосова,
  6. Береговий Олександр Анатольович, к.мед.н, заст. гол. лікаря НІССХ імені М.М. Амосова


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!