Семінар «Податкова реформа. Весна-літо 2015: що було, чого чекати? Особливості складання звітності»

22.06.2015
22.06.2015

22 червня інформаційно-рекламний центр «БЕСТ-Маркетинг», визнаний лідер на інформаційному ринку Кіровоградщини – проводить бухгалтерський семінар на тему: «Податкова реформа. Весна-літо 2015: що було, чого чекати? Особливості складання звітності.»

Вартість складає - 320грн.

Доповідачі: - Блотнер Володимир Григорович - партнер АФ «Контракти-Аудит», аудитор, член Спілки Аудиторів України, фахівець з питань контролю та ревізій господарських суб’єктів, голова Клубу бухгалтерів м Києва, партнер «ЛІГА-ЗАКОН». - Тимофєєва Людмила Ярославівна – провідний фахівець АФ «Контракти-Аудит», сертифікований аудитор, податковий консультант, фахівець з питань оподаткування прибутку і ПДВ, партнер «ЛІГА-ЗАКОН», автор численних публікацій в економічних виданнях «Галицькі Контракти», «Дебет - Кредит», «Податкове планування» з проблемних питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

ПЛАН СЕМІНАРУ * 1. Електронне адміністрування ПДВ наближається: зміни з 01 липня 2015 року: - новий порядок відображення ПДВ кредиту; - зміни до статті 199 ПКУ; - автоматичне збільшення реєстраційної суми: кому і в якій сумі; - як підготуватись до повномасштабного електронного адміністрування ПДВ; - відповідальність за несвоєчасну реєстрацію ПН та ін. зміни. 2. Поточні питання ПДВ: - визначення бази оподаткування; - виправлення помилок в ПН; - анулювання безпідставно складеної ПН та ін. 3. Податок на прибуток 2015: про головне - операції з необоротними активами; - сумнівна та безнадійна заборгованість по-новому; - операції з нерезидентами; - благодійність. 4. Особливості податкової реформи для сільськогосподарських підприємств. 5. Трудові відносини у 2015 році. Як не наразитися на штрафи. 6. РРО: коли і хто застосовує з 01.07.2015 року. 7. Останні зміни: ПДФО, ЄСВ та військовий збір. 8. Податкові перевірки-2015. 9. Висвітлення інших, актуальних на день проведення семінару, змін в податковому законодавстві та бухгалтерському обліку. 10. Відповіді на запитання. *програма буде доповнена всіма актуальними на день проведення семінару питаннями.

Інфоцентр "БЕСТ-Маркетинг" м.Кіровоград, просп.Комуністичний, 1, оф.213 тел.: (0522)27-67-23, 099-900-30-98, 068-079-93-40 best-info@ukr.net

- Дата проведення семінару – 22 червня 2015р - Початок о 10.00, приблизна тривалість семінару – 4 години з перервою на чай-(каво-) паузу - Місце проведення семінару: Кіровоград, просп.Комуністичний, 16, приміщення Медичного коледжу, актова зала. - Анкети учасників семінару приймають участь у РОЗИГРАШІ ЦІННИХ ПРИЗІВ! - Всі учасники семінару отримають БЕЗКОШТОВНО тестову версію бухгалтерського сервісу ДЕБЕТ-КРЕДИТ «Експерт» терміном 1 місяць



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!