Нарада щодо змін у системі страхування у світлі євроінтеграції України

17.07.2015
17.07.2015

У п'ятницю 17-го липня в обласній державній адміністрації о 14.30 відбудеться нарада з питань актуальності змін в системі страхування, фінансової підтримки агросектора в світлі євроінтеграції України та державної підтримки агросектора.

Теми до розгляду:
1. Аграрне страхування на Кіровоградщині, як один із чинників високорентабельного агровиробництва (директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації Коренюк Сергій Юрійович)
2. Хід підготовки змін до Закону України "Про страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою". Можливість проведення, спільно з міжнародними перестраховиками пілотного проекту з впровадження агрострахування в окремих регіонах в 2015 році. Розробка та впровадження, в світлі зобов'язань Коаліційної угоди, дешевих видів страхування для дрібних та середніх сільськогосподарських підприємств (генеральний директор об’єднання страховиків "Аграрний страховий Пул" Назаренко Василь Миколайович)
3. Досвід індексного страхування в міжнародному аграрному бізнесі та можливість його застосування в Україні (регіональний директор міжнародної перестрахової компанії Bruno Sforni по Україні та Балтії Шилов Максим Анатолійович).

На
нараду запрошуються: начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники агроформувань області, представники страхових компаній області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!