Європа в портретах і досягненнях - Словаччина

23.07.2015–27.07.2015

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує у Відділ обслуговування користувачів - там розпочала роботу виставка книг і періодики «Європа в портретах і досягненнях - Словаччина».

Бібліотека пропонує користувачам познайомитися з невеличкою країною в центрі Європи – Словаччиною. Офіційне ім’я маленької центральноєвропейської країни словацькою мовою – Slovenska Republika. Якщо говорити про ім’я, то здогадатися, напевне, нескладно. Словаччина – це слов’яни.

Країна славиться своїми відомими на всю Європу розкішними горами Татрами, чарівними стародавніми містечками і романтичними рицарськими замками, прекрасними лижними курортами та прекрасними жінками. Словаччина дуже красива країна. Тобто будови, вулиці, всілякі будування – все як у Західній Європі, а через те здається водночас спокійним і не нав’язливим, але в той же час живописним і як-то по теплому рідним. Навколо чистота і порядок, як в домі у акуратної, але не зацикленої на чистоті господині. На виставці представлені журнали «Міжнародний туризм», «Вокруг света» та інші.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!