Готуйтесь до «Патріотичного Буму у Дендропарку»!

25.07.2015
25.07.2015
Дендропарк
Кировоград, проспект Правды, 28

У суботу, 25-го липня на відвідувачів Дендропарку очікує справжній «Патріотичний Бум»! Сприятиме цьому ініціатива голови наглядової ради Корпорації «XXI Cтоліття» Лариси ОНУЛ, адже в квітучій перлині це нтральної України, із самого рання, відбудуться кращі тематичні конкурси патріотичного спрямування, які вмить пробудять у Вашої малечі гордість за свою Батьківщину!

Лише найкреативніші, найвинахідливіші та найнепередбачуваніші конкурси очікують Ваших дітлахів! Приємним бонусом до суботного колориту стане урочисте відриття "Дерева мрій"! Пов'язавши на ньому стрічку-бажання, неодмінно здійсниться те, чого Ви так прагнете! Але яке ж свято проходить без смачн ої поживи? Про це Дендропарк потурбувався як слід! Адже в продовження кращих українських автентичних традицій, до Вашої уваги пропонується «Свято Вареника»! Новий блок розваг по-новому відкриє Вашу істинну сутність, закладену предками-козаками!

Вшануйте кращі українські традиції разом з Дендропарком! І не забувайте про дрес-код! Початок дитячої розважальної програми о 14:00 Початок «Свята Вареника» о 18:00.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!