“Go-A” у Дендропарку

08.08.2015
08.08.2015
Дендропарк
Кировоград, проспект Правды, 28

Спеціальний гість суботнього вечора у Дендропарку - епатажний гурт “Go-A” (м. Київ)!

“Go-A” (Го-А) – електронний гурт з Києва, що поєднує електронні танцювальні біти, українську народну музику та чарівний спів. Свій стиль музики назив ають як етно-транс та EDM (electronic dance music). Той випадок, коли з українським народним фолком дивним чином поєднуються звуки електроніки, сопілки, африканського барабана та австралійського діджериду. Музика, що чіпляє своєю легкістю та сміливістю звукових експериментів. А справжньою візиткою колективу є їх живі виступи, що запам'ятовуються танцювальним драйвом. За ініціативи голови наглядової ради Корпорації «ХХІ Століття» Лариси ОНУЛ, поринути у світ музики гурту “Go-A” вдасться 8-го серпня, у Кіровоградському Дендропарку!

Як описав журналіст порталу Zefіr музику Go-A: «Додайте сучасні танцювальні ритми, дух західноєвропейського фентезі, філософію далекого Сходу, спробуйте створити з усього гармонійне поєднання ... і отримаєте дивовижний яскравий, драйвовий і романтичний музичний коктейль».

Гурт у теперішньому своєму складі сформувався у квітні 2014 року. В тому ж році випустили свою першу відео-роботу на пісню «Танула», режисером якої став Дмитро Суходол. Музиканти учасники багатьох відомих фестивÐ �лів та концертних майданчиків, де встигли себе зарекомендувати якісною та особливою музикою.

Багато співпрацюють з відомим виконавцями. Тісно дружать з відомим бандуристом Ярославом Джусем, з яким записали пісню «Пробудження». Сингл гурту «Перебендя» на однойменний вірш Тараса Шевченко увійшов в топ-10 музикальних композицій березня 2015 року за версію журналу «Фокус». Влітку 2015 року разом з відомими музикантами взяли участь в благодійному концертному турі прифронтовими містами – «З країни в Україну».

Зараз гурт має досить щільний концертний графік, в якому опинився і Кіровоград!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!