Прес-конференція щодо підготовки до моніторингу місцевих виборів

13.08.2015
13.08.2015
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У четвер, 13-го серпня о 12.00 у Кіровоградському прес-клубі почнеться прес-конференція, під час якої буде йти мова про підготовку до проведення місцевих виборів у Кіровограді, зокрема, участь у цьому процесі журналістів та громадськості.

Кіровоградський прес-клуб вже традиційно проводитиме у День виборів марафон, але цього року захід відбуватиметься у рамках Проекту «Молодь обирає!», який буде здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

У рамках проекту, крім марафону, буде створено ПЕРШИЙ в УКРАЇНІ, мобільний додаток «Помічник виборця». Його можна буде безкоштовно завантажувати на мобільні пристрої. Детальніше про це розповість керівник проекту Ольга Гріднєва. Також дизайнери прес-клубу готуватимуть інфографіку, яку зможуть вільно використовувати всі бажаючі медіа та блогери, НГО та інші учасники виборів. Крім того щотижня готуватиметься інформаційний бюлетень, а ближче до виборів на Кіровоградському Інтернет-телебаченні пройдуть дискусії (дебати) кандидатів та представників партій. Детальніше про це під час прес-конференції розповість Олена Кваша.

У рамках проекту, що загалом спрямований на підвищення активності молоді під час місцевих виборів на Кіровоградщині, пройде тренінг для всіх бажаючи журналістів місцевих ЗМІ по використанню нових медіа – репортери отримають знання щодо використання нових медіа та розповсюдження інформації про вибори у соціальних мережах.

- Метою проекту є сприяння проведенню прозорих, вільних та чесних виборів, зокрема через активацію явки виборців, у тому числі підвищення активності молодих виборців на місцевих виборах на Кіровоградщині, - говорить Ольга Гріднєва.

Нагадуємо, що проект буде здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. Початок прес-конференції – у четвер, 13-го серпня о 12.00 у приміщенні Кіровоградського прес-клубу (ТЦ «Копілка», другий поверх – будівля по вулиця 50 років Жовтня, 1-а) Деталі знає Вікторія Талашкевич – керівник Прес-клубу, - номер: 050-321-39-1



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!