Розвиток органічного землеробства в Україні: Сертифікація. Просування

18.08.2015
18.08.2015

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата запрошує взяти участь у спеціалізованому семінарі за темою «Розвиток органічного землеробства в Україні. Сертифікація. Просування органічної продукції на внутрішній та зовнішній ринки», який відбудеться 18 серпня 2015 року з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Преображенська 79-А.

Захід буде проведено за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» Дослідного інститут органічного сільського господарства (FiBL) та проекту Retail Academy, за участю експертів сертифікаційного органу «Органік Стандарт» та консультаційного органу «КьюС», виробників органічних добрив та засобів захисту рослин, сертифікованого виробника органічної сої наукової селекційно-насінницької фірми «Соєвий вік».

Висококваліфіковані експерти пояснять про поточну ситуацію на внутрішньому та міжнародному органічному ринках, особливості сертифікації органічного виробництва, про переваги експорту органічних товарів та сировини українського виробництва, і ще багато - багато іншої корисної та цікавої інформації.

Організаційний збір становитиме 300 грн. з ПДВ куди входить: інформаційні матеріали, кава-пауза, обід. Місце проведення: конференц-зала Кіровоградської регіональної торгово-промислова палати, м. Кіровоград, вул. Преображенська, 79-А, 2-й поверх. За більш детальною інформацією щодо організаційних питань та участі в заході просимо звертатись до організаторів за телефоном: (0522) 35-18-56, (050) 488-44-43, е-mail: info@chamber.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!