Публічний форум “Стеж за грошима”

09.09.2015
09.09.2015

У середу, 9-го вересня об 11.00 у конференц-залі Федерації професійних спілок Кіровоградської області (вул. Преображенська, 4, другий поверх) відбудеться публічний форум “Стеж за грошима”.Мета публічного форуму – привернути увагу громади до проблеми проведення чесних місцевих виборів на Кіровоградщині.

Відкритість джерел фінансування – це механізм, який дозволить обирати власне свого представника у місцевій раді, а не представників олігархів, які виступають спонсорами виборчих кампаній. Зрозуміло, що депутат, який потрапив до місцевої ради за кошти прихованого благодійника, поставить на перше місце інтереси олігарха, а не співгромадян. На форумі будуть обговорюватися питання політичної відповідальності, прозорості фінансування політичних партій, вимоги громади до партій та кандидатів. Під час форуму буде надана можливість долучитися до діалогу партій з жителями Кіровограда, висловити свою позицію та поставити запитання.

У підсумку форуму представникам партій та кандидатам на посаду Кіровоградського міського голови буде запропоновано підписати “Декларацію відповідальності”. Форум проводиться у рамках всеукраїнської кампанії “Стеж за грошима”, яка охоплює 25 міст. Кампанія ініційована Громадським Рухом “ЧЕСНО” та ГО “Активна Громада”. До участі в заході запрошуються: представники політичних партій, виборчих штабів, ЗМІ та активні громадяни обласного центру.

Прохання до учасників: підтвердити свою участь в заході, зателефонувавши або сповістивши електронною поштою: Контактній особі: Анатолію Стояну, Регіональному координатору всеукраїнської Кампанії «Стеж за грошима» тел. 095 166 39 29 або 067 792 98 42 e-mail: anatoliy.stoyan@gmail.com.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!