Тренінг для журналістів та медіа-активістів

16.09.2015
16.09.2015

У середу, 16-го вересня у Кіровограді відбудеться одноденний тренінг для журналістів та медіа-активістів у рамках проекту "Молодь обирає!" за підтримки Фонду демократії Посольства США в Україні.

Захід триватиме з 10.00 до 17.00 - для журналістів місцевих ЗМІ та медіа-активістів - по використанню нових медіа. Буде запрошено\відібрано 25 журналістів місцевих видань, які отримають знання щодо використання нових медіа та розповсюдження інформації про вибори у соціальних мережах. Адреса: вул. Тімірязєва, 76 (перший поверх - вхід через красиву зелену клумбу).

Детальну програму тренінгу опублікуємо трохи згодом, але вже зараз можемо сказати, що в якості тренерів згодилися виступити Andrey Florenko ("Україна-Центр") та Геннадій Анатолійович Рибченков ("Новомиргородські вісті"). Власне, кожен журналіст\медіа-активіст, у кого є бажання поділитися із колегами цікавим досвідом, може написати Вікторія Талашкевич та зголоситися до презентації\виступу (не більше години!). Зокрема, будемо раді, виступу, який зробить Игорь Вьюн - і розповість про он-лайн Календар для журналістів.

Також 16-го вересня в Україні, в день зникнення Георгія Гонгадзе, журналісти та медіаорганізації закликають журналістів всієї країни провести акції солідарності та вшанувати пам’ять всіх загиблих журналістів за часи Незалежності. Тож, частину дискусії присвятимо пам'яті Георгія Гонгадзе та під час перерви підемо всі гуртом на площу Героїв Майдана, де збиратимуться журналісти (час повідомлю додатково!).

Записуйтеся на семінар за телефоном: 050-321-39-19 (Віка) або у коментарях до цього оголошення!

Про проект: Проект "Молодь обирає!" спрямований на підвищення активності молоді під час місцевих виборів на Кіровоградщині восени 2015 року. Ми плануємо суттєво активізувати застосування місцевими журналістами нових медіа при висвітленні інформації про перебіг місцевих виборів - задля підвищення явки молодих виборців, їх активної участі у виборчому процесі, а також налагодження стійкого діалогу між місцевими недержавними організаціями та кандидатами на місцевих виборах.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!