Український Жіночий Фонд запрошує на тренінг

17.09.2015–18.09.2015
17.09.2015–18.09.2015

У Кіровограді 17-18 вересня відбудеться дводенний тренінг, який проводить Український Жіночий Фонд в рамках проекту «Навчання формальних та неформальних лідерів та лідерок сільських громад щодо гендерної інтеграції в процеси мобілізації сільських громад», який фінансується Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) АгроІнвест. Тренінг проходитиме у Студії на вул. Тімірязєва, 76

На тренінг запрошуються формальні й неформальні лідери та лідерки сільських та селищних громад Кіровоградщини, працівники/ці органів державної влади та органів місцевого самоврядування, неурядові організації, підприємці, які повноцінно готові брати участь у всіх запланованих заходах проекту.

Під час занять учасники та учасниці зможуть покращити свою кваліфікацію та здатність вирішувати проблеми громади через ефективну децентралізацію із врахуванням ґендерних аспектів, сприяти повноцінному залученню громади до процесів соціально-економічного розвитку села, розвивати та підтримувати партнерство, здійснювати моніторинг, запроваджувати ґендерне бюджетування, звітуватися, переконувати інші організації у необхідності ґендерного інтегрування, шукати фінансування для своїх проектів та узгоджувати свою діяльність із іншими ініціативами, які здійснюються у цьому секторі.

Окрім теоретичних знань і мотиваційних вправ велику увагу буде приділено обговоренню планів мобілізації громад для вирішення конкретних завдань (з урахуванням гендерної складової). Після участі в даній програмі учасники та учасниці зможуть 1)забезпечити ефективну децентралізацію влади на місцевому рівні. 2)підвищити власну ефективність у сфері гендерного інтегрування та використання гендерних підходів; 3) отримати теоретичні та практичні знання й навички у сфері активізації сільських та селищних громад.

Після навчання від учасників та учасниць проекту очікується, що вони будуть впроваджувати отримані знання на практиці та сприятимуть мобілізації своїх громад задля розвитку села та поліпшення становища його жителів через реалізацію планів, розроблених на тренінгу.

Участь у проекті є безкоштовною. Оплата проїзду до Кіровограда та у зворотному напрямку (за наявності квитків), а також проживання у Кіровограді для мешканців із районів та харчування під час тренінгів покриваються Українським жіночим фондом. Пишіть, подавайте заявки на пошту Ольгі Гріднєвій: olga@gridneva.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!