Осінній медіа-кемп «Чистий простір. For your ideas»

18.09.2015–20.09.2015
18.09.2015–20.09.2015

Медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" – освітня альтернатива з проектного менеджменту для молоді. Проект здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні у рамках програми «Active Citizens» («Активні Громадяни»). Це можливість отримати якісні знання з проектного менеджменту, аби потім, після таборового навчання, втілити свій проект локальної дії в життя разом з командою.

Важливу роль у цьому процесі відіграватимуть медіаінструменти як спосіб просування громадських ініціатив. Формат навчання – таборові освітні інтенсиви – цікаві, динамічні, цінні своєю практичністю. Досвідчені тренери та експерти поділяться досвідом реалізації проектів різного спрямування, розкажуть про ефективні інструменти адміністрування проектів, допоможуть втілити твою ідею в життя.

Цілі кемпу – розробка молодіжних локальних проектів соціальної дії (медійне, мистецьке та інфраструктурне спрямування) і їхня реалізація протягом цьогорічної осені; створення комунікаційного майданчика для отримання неформальної медіаосвіти, конкретних медіакритичних та освітніх інструментів, які допоможуть сучасній молоді ефективно працювати, навчатися та розвиватися, бути проактивним членом своєї громади. Додаткові види діяльності – активне дозвілля (ми подбали про човен, з якого можна буде поглянути на зорі з річки, спортивні розваги, заняття з hand made) та team building (запаралелені з навчальними модулями ігрові форми, які допоможуть учасникам розробити свій проект). А ще – осінній медіа-кемп продовжує літо! Нічні ватри, пісні, таборове життя та активний відпочинок паралельно з навчальними інтенсивами стануть хорошим ґрунтом для зародження ідеї та чіткого планування її втілення!

Після табору на всіх амбіційних учасників, які опишуть проект для реалізації своїх ідей, чекає не менш захоплива й продуктивна осінь: разом ми будемо втілювати в життя найцікавіші проекти, які покращуватимуть життя громади. Разом ми можемо більше! Зміни в країні починаються з твоєї ініціативи. Приєднуйся до медіа-кемпу «Чистий простір. For your ideas», який допоможе втілити ідеї в життя! Умови участі: запрошуємо активну молодь віком від 18 років Оргвнесок – 150 грн.

Для участі необхідно заповнити аплікаційну анкету: http://goo.gl/forms/IPgb0lshmK
Детальніше про табір: http://goo.gl/forms/IPgb0lshmK
Сторінка кемпу в соцмережах: http://goo.gl/forms/IPgb0lshmK http://goo.gl/forms/IPgb0lshmK

Проект здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні у рамках програми «Active Citizens» («Активні Громадяни»). Організатори: Ірина та Сергій Ткаченки (Центр громадських ініціатив "Сова"). Партнери проекту: Кіровоградський прес-клуб, КДПУ ім.В.Винниченка.

Адреса: м. Кіровоград комфортне наметове містечко на території туристичної бази «Буревісник» на р. Інгул Дати: 18-20 вересня 2015 року заїзд: 18 вересня о 15.00 виїзд: 20 вересня о 16.00.

Довідка про Медіа-кемп «Чистий простір»: Медіа-кемп «Чистий простір» – це медіаосвітній проект, який відбувається у форматі таборівки. Програма є медіаосвітньою, з акцентом на активному дозвіллі, особистісному розвиткові. Освітньо-мотиваційні таборівки відкривають можливість для фокусних навчальних інтенсивів, які проводять практики. Медіаосвітній простір табору - це невимушене, цікаве навчання, яке підвищує медіаграмотність кожного учасника, сприяє його особистісному розвитку; це творчий, дружній простір, у якому дотримуються принципу поваги до особистості кожного, сприяють проактивності учасників. Організатори пропонують незвичні формати для навчання: інтерактиви, лекції під відкритим небом, воркшопи, дискусії, квести тощо. Медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" – одна з чотирьох ініціатив, підтриманих Британською радою в рамках проекту "Активні громадяни" на Кіровоградщині. Детальніше про історію проекту можна дізнатися за посиланням http://chistiyprostir.blogspot.com/

Довідка про програму «Active Citizens» («Активні Громадяни»): “Активні громадяни” – це програма Британської Ради для молоді в галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проекту - сприяти соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку. Інструментів для цього багато, але Британська Рада робить акцент на створення й розбудову мережі молодих лідерів - із залученням партнерських молодіжних організацій. Програма сприяє прямим контактам через культурні, географічні та політичні кордони. Україна стала сорок першою країною, яка долучилася до програми. У Європі наша держава залишається єдиною, в якій програма перебуває в активній стадії. Після України членом програми стали Сполучені Штати Америки. Британська Рада в Україні активно працює у сфері розвитку суспільства та допомагає громадянам і установам розвивати більш відкритий та стабільний світ без кордонів, вирішуючи питання громад і глобальні виклики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!