Остання сповідь

25.09.2015
25.09.2015
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

Сумський обласний академічний театр драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна

Сумський обласний академічний театр драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна вперше представляє на суд глядачів драму місцевого автора - сумської журналістки Богдани Олександровської «Остання сповідь» в оригінальній постановці заслуженого артиста України Олександра Рибчинського.

Друга світова війна не залишилася в ХХ столітті – вона пронизує простір і вривається у наше сьогодення. Вона продовжує існувати донині і не закінчиться, доки всі учасники найкривавішої трагедії людства не знайдуть одне одного, де б це не було – на цьому світі чи на тому. Війна зірвала кордони між минулим, сьогоденням і майбутнім. Вона і досі впливає на долі людей, їх життя.

Чи є на те, щоб закінчити цю війну, - воля Божа? Є, якщо через кілька десятиліть, онука знаходить бабусю, а про існування одне одної вони навіть не уявляли.

Марія Пилипівна Бондаренко, головна героїня «Останньої сповіді», - остарбайтер. Їй ще не виповнилося й 16, як фашисти відірвали її від рідної землі і… таврували так, як таврують худобу. Це Тавро – більше, ніж знущання, це - тавро Зла, що пропікає не тільки шкіру, а й душу і людські долі. Водночас, як це не парадоксально звучить, воно об’єднує людей у боротьбі проти нього. І в цій боротьбі народжується Любов, яку через все життя пронесуть герої цієї історії – Марія і Фредерік. Велику Любов, справжню, яка через десятиліття народиться в інших душах.

Життя Жінки, Матері, Людини зі світлою душею Марії Пилипівни Бондаренко на сцені проживає народна артистка України Євгенія Серебрякова. ЇЇ останню молитву-сповідь-заклинання треба чути, щоб зрозуміти що ж воно таке - Життя.

Початок о 18.00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!