Всеукраїнський День бібліотек

30.09.2015
30.09.2015

30 вересня Україна святкує Всеукраїнський День бібліотек. Вітаємо зі святом і бажаємо усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів, непрочитаних сторінок і життєвого оптимізму, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів! Щороку ми, бібліотекарі, робимо до свята подарунки нашим користувачам. Тож ми потурбувалися, щоб фонди відділів обслуговування були максимально оптимізовані та відкриті таким чином, щоб кожен читач міг вільно знайти все, що йому потрібно.

30 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського – День відкритих дверей. Зазвичай, гостей заведено гостинно зустрічати. Тож кожен, хто прийде до Бібліотеки 30 вересня, з 10:00 до 19:00, може безкоштовно зареєструватися і отримати річний читацький квиток, або перереєструватися (якщо підійшов термін). Протягом дня відбудеться багато цікавих інтерактивних заходів, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень з відділами, з новітніми ресурсами та інформаційними послугами Бібліотеки та інші заходи.

Програма:

Об 11.30 в актовому залі бібліотеки відбудеться святковий концерт «Срібний голос флейти» Романа Ієвського

Після завершення концерту, з 13.00 до 16.00 просто неба, на прибудинковому майданчику бібліотеки працює виставка «Дорослі книги, які читають діти та дитячі книги, які читають дорослі», поруч з якою відбудеться акція «Мистецтво ЄднаЄ» - майстер - клас розпису на склі «Літературні персонажі». Тут же можна переглянути виставку та взяти участь у майстер-класі студії «Печворк» від Ірини Кудревич, подивитися на декоративний розпис в народному стилі (який продемонструє Наталія Янчукової).

- в холі першого поверху після опівдня можна долучитися до безкоштовного майстер-класу з виготовлення патріотичних сувенірів. Також наша обласна бібліотека є координатором всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна», і ми закликаємо усіх небайдужих приносити книги, які ми згодом передамо до бібліотек місцевий військових частин.

О 16.00 молодіжний дует «Grande Roze» (саксофон, гітара) подарує усім відвідувачам бібліотеки святковий міні-концерт.

Протягом дня пропонуємо ознайомитися з численними виставками нових надходжень (серед них особливою є виставка книг, які читачі створили власноруч «Німеччина моїми очима») та фотовиставкою «Миттєвості бібліотечного життя».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!