Декада зайнятості внутрішньо переміщених осіб

01.10.2015–10.10.2015
01.10.2015–10.10.2015

З 01 по 10 жовтня 2015 року на Кіровоградщині проходитиме Декада зайнятості внутрішньо переміщених осіб. У її рамках відбуватимуться різноманітні інформаційні, консультаційні, профорієнтаційні, тематичні, спеціалізовані, у т.ч. виїзні, інші заходи, спрямовані на сприяння у працевлаштуванні громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

У тому числі Кіровоградський прес-клуб реформ, за підтримки Посольства Республіки Польща в Україні та у співпраці із центрами зайнятості на Кіровоградщині, проведе низку заходів.

Зокрема, у вівторок 6-го жовтня в Обласному центрі зайнятості пройде круглий стіл із обговорення актуальних питань сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб. Одним із питань, яке передбачається розглянути, є сприяння зайнятості переселенців шляхом надання громадянам та роботодавцям компенсацій, передбачених статтею 24-1 Закону України “Про зайнятість населення” та постановою Кабінету Міністрів України від 08.09.2015 № 696 (набрала чинності 25.09.2015). Початок круглого столу – о 14.00. Місце проведення – обласний центр зайнятості, інформаційно-консультаційний центр (м. Кіровоград, вул. Василини, 10, кім. 32). До участі у заході запрошуються представники громадських організацій (які опікуються питаннями зайнятості переселенців), обласних об’єднань організацій роботодавців та інших установ.

Далі, у середу 7-го жовтня у Кіровограді за адресою вул. Тімірязєва, 76 пройде перший із трьох тренінгів для жінок у рамках проекту «Бізнес-інкубатор для безробітних жінок». Запрошуються усі бажаючі (реєстрація – о 9.30, початок о 10.00, орієнтовне завершення – о 17.00).

У четвер, 8-го жовтня Кіровоградський прес-клуб та майстрині студії «Мир Креатива» проведуть виїзний тренінг у Новгородці – у місці компактного проживання внутрішньо переміщених осіб – тренінг за програмою «Бізнес-інкубатор для безробітних жінок» за сприяння Новгородківської районної державної адміністрації.

У суботу, 10-го жовтня у Кіровограді за адресою вул. Тімірязєва, 76 пройде перший із трьох тренінгів для жінок у рамках проекту «Бізнес-інкубатор для безробітних жінок». Запрошуються усі бажаючі (реєстрація – о 9.30, початок о 10.00, орієнтовне завершення – о 17.00).

дизайн - Ігор Соломаха
дизайн - Ігор Соломаха
Завершальним акордом Декади стане Ярмарок вакансій і талантів для внутрішньо переміщених осіб – безробітних жінок, - який відбудеться у четвер 15-го жовтня у Кіровоградському міськрайонному Центрі зайнятості. Відвідавши ці та інші заходи, внутрішньо переміщені особи отримають актуальну інформацію, пов’язану із працевлаштуванням. Також вони зможуть підібрати підходящу роботу, у т.ч. тимчасову; отримати консультації фахівців служби зайнятості, зокрема з профорієнтації, юридичних та інших питань.

Детальніша інформація – за телефонами:
050-321-39-19 – Вікторія Талашкевич
066-172-27-97 – Олена Кваша



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!